[Delphi] [email protected]

0

ano maile !... mam komponent z fastnetu pop3 no i sprawdzam poczte tylko jak date wykryć kiedy został napisany ??????????????????????????? help !

--
......::::......
i love programming in Delphi....
......::::......
a moja strona jest offline... :-)

0

Skąd masz tego Fastnet-a ?????????????????????????
Ja go nigdzie ni mogę znaleźć
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

Własnie ja mam Delphi 7 i tez tego ne mam

0

te komponenty sa chyba tylko w wersji enterprise

0

A jaką ja mam ja mam Delphi7 Enterprise Full

0

ja mam D6 i są :-)

0

Producent zrezygnował z zastosowania Fastnet commponents w Delphi7

0

O BOSHE !!!! TO NIE JA TEGO POSTA NAPISALEM > KTOS SIE PODEMNIE PoDSZYL !!!! JUZ IDE DO ADAMA ZEBY TEN IP ZABLOKOWAL :-( PRZECIEZ TAK NIE MOZE BYC !!!!!!!!!!

aha i moglbys sie nieznajomy uzytkowniku odpimpac od mojego konta ?? zaloz sobie wlasne !!

0

i spojzmy jaka duza roznica czasu miedzy pierwszym postem a kolejnymi... to na pewno bylo nie pisane przez formularz na 4p... ktos musial piszac to podmienic date... z tego co wiem to i ip nie podal... czyli ktos sie bawi w bazie danych...

0

hmmm moze mial sniffera ?? albo mi sie popiepszylo troszki .. ale przeciez ten post 4 miechy temu byl ?? a wczoraj jakies bledy mialem gdy chcialem wejsc na 4p ?? wydaje mi sie ze z baza mysql ?? hmmmm

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0