[Delphi] Ping

0

Czy może ktoś wie jak w delphi PING-ować jakiś adres?
Tzn. podajesz aderes klikasz przycisk i on pinguje i np. wyświetla wynik na ekranie?

0

Mac napisał:
Czy może ktoś wie jak w delphi PING-ować jakiś adres?
&gtTzn. podajesz aderes klikasz przycisk i on pinguje i np. wyświetla wynik na ekranie?
Ewentualnie można uruchomić systemowy PING :)
:)

0

W pakiecie Indy masz komponent do Pingowania. Mozesz go wykozystac a jak ci sie nie podoba Indy to na www.torry.net masz kilo wiecej komponentow do tego :-)--pozdrawiam PEDROS {hello}

Szukasz pomocy - najszybsza na ircu
#4programmers.net

Masz cos ciekawego. Napisz gotowca:
http://www.4programmers.net/delphi/gotowce/index.php?action=create

Delphi 6 Personal.

0

Pedros napisał:
W pakiecie Indy masz komponent do Pingowania. Mozesz go wykozystac a jak ci sie nie podoba Indy to na www.torry.net masz kilo wiecej komponentow do tego :-)
&gt
&gt--
&gtpozdrawiam PEDROS {hello}
&gt
&gtSzukasz pomocy - najszybsza na ircu
&gt#4programmers.net
&gt
&gtMasz cos ciekawego. Napisz gotowca:
&gthttp://www.4programmers.net/delphi/gotowce/index.php?action=create
&gt
&gtDelphi 6 Personal.

Dzięki za odpowiedz :)
:)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1