odświeżanie pola typu image po zaznaczeniu checkboxa

0

1.Jest możliwość aby pole typu image odświeżyło sie po zaznaczeniu checkboxa?
2. jak napisać że coś ma się dziać jeśli checkbox nie jest zaznaczony?

0

1.Tak
2.if (Not NazwaCheckboxa.Checked) Then
Adnotacja: najlepiej 2 wrzuć pod zdarzenie naciśnięcia, czy czego tam chcesz.

0
  1. Oprogramować zdarzenie OnClick checkboxa (wykorzystać metodę Repaint image).
  2. if not checkbox.Checked then coś_co_ma_się_dziać_jeśli_checkbox_nie_jest_zaznaczony

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1