ASM w Delphi 7 - odczyta danych z portu klawiatury

Odpowiedz Nowy wątek
2011-05-17 17:17
0

Witam.
Mam problem nie wiem jak w zrobić wstawkę ASM by odczytywała dane wysłane z klawiatury i "włożyć" je do string'u.


CodeGear Delphi 2007 | Windows 7 |
Jak to dobrze że istnieje opcja edytuj post ;]

Pozostało 580 znaków

2011-05-17 17:55
0

TEdit
ReadLn
?

Sprecyzuj pytanie...

PS: Masz błąd ortograficzny w stopce.
Przeczytaj jej pierwszy wyraz (śieć).


edytowany 1x, ostatnio: Patryk27, 2011-05-17 17:56

Pozostało 580 znaków

2011-05-17 17:58
0

Klawiatura sobie działa na porcie 80 czy jakoś tak i jak odczytać dane które z tam wychodzą i umieścić je w string'u ? i to w asm


CodeGear Delphi 2007 | Windows 7 |
Jak to dobrze że istnieje opcja edytuj post ;]

Pozostało 580 znaków

2011-05-17 18:06
0

W konsoli, czy jak ?


Pozostało 580 znaków

2011-05-17 18:12
mytnik
1
proqix napisał(a)

Klawiatura sobie działa na porcie 80

Chyba jeszcze, prostytutka, po HTTP? Weź dziecko skończ te keyloggery pisać bo z tym samym nickiem cały Internet zaśmiecasz żalami i żebrami. Od kilkunastu lat programy nie mają dostępu do portów i przerwań. http://pqp24h.cba.pl/news.php - Twoja strona?

Keylogger 4 PHP v1.0 gotowy
Witam!
Chcę poinformować o tym iż ukończyłem projekt keyloggera na PHP.
Do pobrania on jest pod tym linkiem

Należy także pamiętać o rejestracji tutaj by wirus działał.

Weś ić wypierdalać.

Pozostało 580 znaków

2011-05-17 18:34
0

Z tego, co mój mały, obiektowy mózg zrozumiał - masz klawiaturę na porcie 80 (??). Jest to na 99.(9)% przez Internet (czyt.socket's) i piszesz keyloggera...
Tak ?

Pewnie zwalił się na inne forum.
Amen.


edytowany 2x, ostatnio: Patryk27, 2011-05-17 20:06
Ja na stronie do której linka podal mytnik widzę nick ProQix Polaczeq, to właśnie ten z ktorym pomylilem polaczka od fotojebatora. A to oznacza dla mnie, że najprawdopodobniej człowiek pod nickiem proqix ma słabe pojęcie o podstawach i będzie sobie sam wyszukiwał problemy. Tak wnioskuje pamiętając przez mgłę jego wcześniejsze posty jako niezalogowanego usera. Poza tym teraz widać, że ma zapędy do pisania malware, o czym nie ma pojęcia. Wstawka w asmie jest pewnie potrzebna po to żeby większość antywirusów od razu tego nie wykryła. - olesio 2011-05-17 18:59

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0