Menu w stylu OFFICE 2010 ? Tylko TMS?

0

Jak zrobić menu w stylu MS OFFICE 2010 ? Czy pozostaje tylko TMS ? (jest dość drogi kosztuje 75 Euro).

0

DSToolBar1.0.2.5

Spróbuj ewentualnie tego. Jest na torry.net, darmowy.

0
RedbaK napisał(a)

DSToolBar1.0.2.5

Spróbuj ewentualnie tego. Jest na torry.net, darmowy.

Chętnie wypróbuje. Dziękuje.

0
feniulas napisał(a)

Czy pozostaje tylko TMS ? (jest dość drogi kosztuje 75 Euro).

Nie kupujcie tego gówna. Firma TMS oszukuje, a sam komponent ma wielkie błędy [!!!]

Do tych błędów zaliczyć trzeba:

  • brak wsparcia dla systemów Windows 95/98/98SE/Millenium/2000/NT [!!!]
  • spowolnienie pracy wstążki na niektórych komputerach (w przeciwieństwie do wstążki z Office płynnie pracującej)

Ostrzegam przed tą firmą i tym komponentem. Sam nabrałem się i zapłaciłem.

0

Nie kupujcie tego gówna. Firma TMS oszukuje, a sam komponent ma wielkie błędy

Do tych błędów zaliczyć trzeba:

  • brak wsparcia dla systemów Windows 95/98/98SE/Millenium/2000/NT
  • spowolnienie pracy wstążki na niektórych komputerach (w przeciwieństwie do wstążki z Office płynnie pracującej)

Ostrzegam przed tą firmą i tym komponentem. Sam nabrałem się i zapłaciłem.

Słuszna uwaga. Wygląd komponentu może i ładny, ale co z tego jeśli on nie pracuje jak trzeba. Rozumiem jakby miał błędy, ale był darmowy. Na pewno nikt nie chce płacić za te błędy.
Ja osobiście używam TDSToolbar z torry.net z exe-demkiem od razu, fajne. Szczegółnie przydatny jest ToolManager, który zapisuje pozycję paska do pliku INI po dragu.
Oczywiście wszystko można zrobić gradientowo. Standard, ale bardzo fajny.
Aplikacja o wiele ładniejsza i aż chce się ją pisać. :) Pamiętam jak w pracy w Copenhagen szef mówił mi abym nie instalował dodatkowych komponentów tylko leciał na środowiskowych. Wtedy co najwyżej XPManifest, nie ma mowy o np. VCL Skinie lub JEDI Comps. :-)

0
Opi napisał(a)
feniulas napisał(a)

Czy pozostaje tylko TMS ? (jest dość drogi kosztuje 75 Euro).

Nie kupujcie tego gówna. Firma TMS oszukuje, a sam komponent ma wielkie błędy [!!!]

Do tych błędów zaliczyć trzeba:

  • brak wsparcia dla systemów Windows 95/98/98SE/Millenium/2000/NT [!!!]
  • spowolnienie pracy wstążki na niektórych komputerach (w przeciwieństwie do wstążki z Office płynnie pracującej)

Ostrzegam przed tą firmą i tym komponentem. Sam nabrałem się i zapłaciłem.

ee, nie rozsiewaj swoich nieobiektywnych pogladow :D
Czytalem kieyds co Ci sie przydarzylo ale coz.....
Ja moge o TMS mowic same komplementy:
support jest doskonaly: jak czegos nie wiem jak zrobic, pisze maila i max nastepnego dnia mam odpowiedz. Rekord to po 2 minutach.
Same kontrolki sa ladne, czasem z bugami, ale to jak im sie zglosi to naprawia.

0

Te ich odpowiedzi są do d**y.

Zapytałem ich wyraźnie dlaczego komponent nie pracuje na Windows 95...NT. Występują błędy typu "OS function failed" oraz "System error 87". Parameter is incorect".

Napisałem im też, że program dopiero CHCĘ się uruchomić po skopiowaniu bibliotek "gdiplus.dll" i "gdi.dll".

Odpisali mi:
"Komponent wymaga biblioteki "gdiplus.dll" którą trzeba skopiować w miejsce programu.

Co za głąby... Nie odpisali to o co prosiłem lecz to co wiedziałem.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1