Thread wątki i obsługa błedu, Prosze o pomoc Dziekuje:)

0

Prosze o usuniecie tematu mój błąd :)

0

Jak rozumiem masz timer enable na false potem uruchamiasz watek i w onterminate watka robisz timer enable na true tak? Jesli z jakichs przyczyn metoda GET nie zostala wywolana (lag na sieci, brak lacza, przekroczony timeout) to wtedy prawdopodobnie timer nie dostaje juz instrukcji timer.enable := true;

Ja mialem taki problem ze czasami GET zamiast pobrac obrazek pobieral strumien i watek nigdy sie nie konczyl bo strumien byl z kamery. Trzeba by przeanalizowac kod sprawdzic serwer oraz zarzucic jakis skaner sieci aby dokladnie zbadac blad. Tutaj mozesz tylko rzucic dokladniejszy kod aby go razem przeanalizowac.

0

dziękuje bardzo problem juz rozwiązany,po analizie mojego kodu znalazłem błąd, mój błąd :P zapomniałem obsłużyć jeden parametr:) bo w procedurze od wywoływania wątku zapomniałem o włączeniu timera jeśli nie było potrzeby włączać wątku, pozdrawiam :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0