dlephi projekt

0

Witam chce zrobic takie cos ze moj program loguje sie na strone i tam klika buttony. Zeby po załączeniu miał Login hasło start stop.i żeby mozna było go zrzucic na paske. Bardzo prosze o wrzucenie takiego gotowca do uzupełnienie. Ostatecznie moze być c++ ale dopiero zaczynam z tym zabawe

0

nikt Ci tego nie napisze, chyba ze zaplacisz (dzial praca).
naucz sie podstaw i skorzystaj z faq i googli - wszystko juz bylo wiele razy poruszane.

0

Ja chciałbym za coś takiego z 1000 złociszy.

Do (bez)rzeczy:
"zrzucic na paske" - bylbys tak mily i wyjasnil mi, co to znaczy? Może chodzi ci o pasek zadań (ten u dołu, chyba że masz Windows 3.1);

"loguje się na stronce i tam klika buttony" - już Ty mi lepiej powiedz, co to za browserowa gra. Mówię na poważnie - jeśli stronka z logowanie jest w JavaScript to już ciężka robota.

Jeśli napiszesz ten posta gramatycznie i sensownie to może ktoś ci to zrobi...

PS: Zmieńcie ten temat na jakiś sensowniejszy. Inaczej to do kosza trafi.

0
tomcz19 napisał(a)

...Bardzo prosze o wrzucenie takiego gotowca do uzupełnienie....

[rotfl]

0

Moje propozycje, co do tego tematu:

  • wyrzucić do kosza,
  • przeniesc do dzialu spoleczność i zmienić temat na "Kolejny wielki WTF",
  • wyrzucić,
  • wyśmiać,
  • wyrzucić,
  • pomóc i być wyśmianym,
  • wyrzucić.

...Bardzo proszę o wrzucenie... chyba wyrzucenie

0

OT

scv444 napisał(a)

Może chodzi ci o pasek zadań (ten u dołu, chyba że masz Windows 3.1);
ja mam XP i pasek mam u góry :>

0
Misiekd napisał(a)

OT

scv444 napisał(a)

Może chodzi ci o pasek zadań (ten u dołu, chyba że masz Windows 3.1);
ja mam XP i pasek mam u góry :>

Chodziło mi o to, że w Windows 3.x nie ma paska zadań.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1