Dziwny (wg mnie) AppError

0

Posiadam Delphi 2009 i AlphaSkins.
Problem polega na tym: Przy uruchomieniu przez F9 od razu wywala AppErrora. Przy F8 to chyba bym musiał zasnąć na klawiaturze, o F7 już nie mówiąc. Wszystkie próby debugowania spełzły na niczym. Uruchomienie skompilowanego exec-a powoduje stae, 50% zajęcie procka.

Źródła razem ze skompilowanym plikiem exe: http://www.satisprogs.pl/program.zip
Źródła na Pastebin: http://pastebin.4programmers.net/427

Tak po prostu przestało działać z dnia na dzień. Błagam, pomóżcie! Siedziałem nad tym całe godziny (jak na mnie, to i tak szybko).

0

I co myślisz, że ktoś będzie instalował płatne AlphaSkins tylko po to, aby sprawdzić gdzie jest błąd ?

Jak cie stać na D2009 to kup sobie EurekaLog 6.

0

To D2009 Trial a Alpha Skins też trial

0

EurekaLog też jest trial... !

0

Może usuń AlphaSkins i zobacz czy wtedy sie dalej wiesza.

BTW: Programów z Twojej strony nie da się ściągnąć, bo odsiebie.com przecież zostało zamknięte :)

0

Że się tak brzydko wyrażę: "srać to". Już przyżyłem utratę projektu.

@btw: No wiem, komibinuję nad własnym systemem uploadowania. A tak BTWx2: Jak ci się strona podoba? Bo całą sam napisałem (prócz szablony :))

0

Zbyt szybko się poddajesz, ale Twoja sprawa.

Strona jak strona, ale u mnie dosyć wolno chodzi.

0

W sumie masz rację - mam kilkanaście (nie wszystkie na stronie) prawie skończonych projektu (etap Milenstone 2) z dziwnymi Du Perielami typ ApplicationError. Tu nawet nie pomaga reinstalka Windowsa. Ba, nawet pod linuksem i Kylixem próbowałem. Wg mnie w kodach tych projektów nie ma nic, czego nie rozumiem i czego nie potrafię użyć

stg napisał(a)

Strona jak strona, ale u mnie dosyć wolno chodzi.

Hosting...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1