Symulacja klawiszy w Delphi ZAJRZYJ!!!

0

Witam,

Tak jak w temacie, mam problem z symulacja klawiszy w Delphi.
w ogóle nie wiem jak się do tego zabrać ponieważ program ma wyglądać tak:

user image
http://zapodaj.net/df0e8f5bc2ba.bmp.html

Ma on symulować Litera po literze Z 0,3 sekundowym opuźnieniem</image>

0

TIMER!!

0
Juhas napisał(a)

TIMER!!

Problemem nie jest opóźnienie symulacji znaków, lecz kod który będzie symulował
naciśniecie klawisza po klawiszu tak jak na zdjęciu

0
hes napisał(a)

http://hackme.pl/articles.html?article_id=111

Dzięki!!! [browar]

A jeszcze jedno. Jak mogę zrobić że program symuluje Klawisz Enter, Dopiero wtedy kiedy nacisne
klawisz Tab (Nie, pisze programów w Delphi od ponad roku, i wiele zapomniałem. A więc przepraszam za takie głupie pytania )
</wiki>

0

A tak cięzko było w google wpisać: delphi catch tab key i użyć kodu z poniższej strony. A i widzę, że poza
pisaniem w Delphi zapomniałeś, że istnieje takie coś jak słownik ortograficzny na www.so.pwn.pl i że jak
się nie zna pisowni podstawowych słów to należy z niego korzystać, bo takie orty robisz, że człowieka przy
czytaniu niemal "skręca" jak widzi takie byki ;P http://delphi.about.com/cs/adptips2002/a/bltip0702_5.htm

  private
    procedure CMDialogKey(Var Msg: TWMKey); message CM_DIALOGKEY;
// ...
procedure TForm1.CMDialogKey(Var Msg: TWMKEY) ;
begin
  if (Msg.Charcode = VK_TAB) then
  begin
    ShowMessage('Wciśnięto TAB. Symuluje Enter.') ;
  end;
  inherited;
end;

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1