Jak w Indy 10 sprawdzać stan połączenia zn. wysyłam jakis plik do internetu przez Post i chce odczytać prędkość wysyłania, ile bajtów wysłano itd.
Jest to w ogóle możliwe w Indy żeby śledzić połączenie z moją aplikacją i co mi bedzie do tego potrzebne bo nie moge sie doszukac w necie jakiegos konkretnego przykladu pod Indy bo downloadera z progress barem w API juz mam ale napisałem już Uploadera w Indy i nie chce teraz wszytkiego od nowa przerabiać.
Z góry thx
pozdro

ok polowe juz mam zglowy byla taka mala zasadzka ze trzeba bylo jednak jeszcze dodac

HTTP.OnWorkBegin := HTTPWorkBegin;
 HTTP.OnWork := HTTPWork;

troche dziwne bo przy innych eventach nigdy nie musialem dodatkowo tego wpisywac no ale nie wazne jeszcze ciekawi mnie dlaczego indy post tnie mi tak bardzo aplikacje mimo ze uzywam w onwork i nie tylko application.processmessages i idanitfreeze.process?