Zmiana kursora na cudzym oknie...?

0

czesc;]
jak zmienic kursor nad swoja forma to wiem. a nad innym oknem nienalezacym do mojego programu?
zalozmy ze chce zeby kursor na notatniku zamienial sie na crAppWait, da sie zrobic?;]

pozdro;]

0

znalazlem cos co w sumie by tez mi odpowiadalo... zminia kursor w calym systemie:

SetSystemCursor(Screen.Cursors[crHourGlass], OCR_NORMAL);

jedyny problem jest taki ze nie da sie tego przywrocic. tzn sie da po ponownym wywolaniu tego samego. dziwne to.

0

Możesz coś pokombinować ze zmianą kursora gdy forma jest nieaktywna ;)

0

Jak chcesz przywrócić to jako kursor daj crArrow

0
manfredek napisał(a)

Jak chcesz przywrócić to jako kursor daj crArrow

no to wiem, logiczne. ale nie dziala. kursor jest przywracany dopiero wtedy gdy wywolam jeszcze rez to samo;] nie wiem dlaczego;/

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1