jak wysłać smsa, heyah era

Odpowiedz Nowy wątek
2007-10-27 12:29
0

jak wysłać smsa z bramki era, oraz jak wysłać smsa z z bramki heyah przez delphi, login i hasło do bramki mam

Pozostało 580 znaków

2007-10-27 12:31
0

jaki problem? indy i idhttp.
http://www.swissdelphicenter.ch/en/showcode.php?id=1855


:)

Pozostało 580 znaków

2007-10-27 12:44
0
bordeux napisał(a)

jaki problem? indy i idhttp.
http://www.swissdelphicenter.ch/en/showcode.php?id=1855

nie można się połączyć ze stroną

Pozostało 580 znaków

2007-10-27 12:59
0

nie można się połączyć ze stroną
Pod jakim wzgledem? jak sie nie da połączyc?


:)

Pozostało 580 znaków

2007-10-27 13:09
0

jak to można <ort>wykożystać</ort>?

Pozostało 580 znaków

2007-10-27 14:21
0

http://www.swissdelphicenter.ch/en/showcode.php?id=1855 masz jak wysyłać dane post. wiec wchodzisz i pobierasz zmienne (nazwy pol) z formularza.
http://www.eraomnix.pl/sso2/omnix_iframe/login.jsp
masz bramke, wiec wysyłasz do niej dane:
var
data: TIdMultiPartFormDataStream;
begin
data := TIdMultiPartFormDataStream.Create;
try
{ add the used parameters for the script }
data.AddFormField('login', '48 NUMER TELA');
data.AddFormField('password', 'HASLO');
IdHTTP1.Post('http://www.eraomnix.pl/sso2/authenticate.do', data);
finally
data.Free;
end;
. Teraz sie zalogowales w serwisie. Teraz wejdz na strone z bramka i zobacz jego formularz i tam wyslij odpowiednie dane.
aaa.. do uses daj IdMultipartFormData


:)

Pozostało 580 znaków

2007-10-27 17:40
0
bordeux napisał(a)

http://www.swissdelphicenter.ch/en/showcode.php?id=1855 masz jak wysyłać dane post. wiec wchodzisz i pobierasz zmienne (nazwy pol) z formularza.
http://www.eraomnix.pl/sso2/omnix_iframe/login.jsp
masz bramke, wiec wysyłasz do niej dane:
var
data: TIdMultiPartFormDataStream;
begin
data := TIdMultiPartFormDataStream.Create;
try
{ add the used parameters for the script }
data.AddFormField('login', '48 NUMER TELA');
data.AddFormField('password', 'HASLO');
IdHTTP1.Post('http://www.eraomnix.pl/sso2/authenticate.do', data);
finally
data.Free;
end;
. Teraz sie zalogowales w serwisie. Teraz wejdz na strone z bramka i zobacz jego formularz i tam wyslij odpowiednie dane.
aaa.. do uses daj IdMultipartFormData

nie łączy się, dobra szukam dalej w necie, kiedyś miałem taki adres www cośtam eraomnix.pl/?numer=734... i tak dalej ze jak się w adresie uzupełniło to się sms wysyłał i można to było zrobic nawet z pozycji przeglądarki

Pozostało 580 znaków

2007-11-11 12:24
0

Co masz na myśli z ,,nie łączy się" ? Tzn wyskakuje ci bład? jesli tak to jaki!


:)

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0