[delphi]odczytanie cooies z firefoxa w memo

0

hi, mam pytanei jak odczytac cookies z firefoxa - podstawowe sprawy jak czytanie z pliku itp to umiem ale jak to jakso powiwzc w calosc ma ktos pomysl i moze mi pomoc??

0

z firefox'a ? moze do wchodzenia na strone uzyj w program TWebbrowser + cookie manager (indy)
no - chyba ze chodzilo o bazy firebird'a?

0

może chce napisać własny edytor cookies z Firefoxa :D
dowiedz się gdzie zapisują się ciasteczka i jak zbudowany jest ten plik z ciasteczkami Firefoxa. U mnie jest to plik:
C:\Documents and Settings\Arthan\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\qc7ulmke.default\cookies.txt

0

ja znam sciezke ale folder jest generowany tam gdzie jest cookies i <ort>neiwiem </ort>jak pobrac to automatycznie... -- chce <ort>po prostu </ort>uzyskac text z cookies w memo -- jesli webbrowser dziala plus idny cookies to powiedzcie jak to zrobic?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0