dbxmys30.dll w TurboDelphi

Odpowiedz Nowy wątek
2007-02-24 03:23

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 12 lat temu

0

Ludzie! Pomóżcie! Nie mogę wczytać żadnej tabeli ponieważ mam SQL 5 a sterownik dbxmys30.dll z TurboDelphi gryzie się z tym! Co mam zrobić! Za tydzień muszę wysłać program na konkurs... :-(

Pozostało 580 znaków

2007-02-24 07:14

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0

Wpisać w wyszukiwarkę forum libmysql.dll


<span style="color: blue">"Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem."
s.p. Marco Pantani
</span>

Pozostało 580 znaków

2007-02-24 11:21

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 12 lat temu

0

Już szukałem. Podmieniałem ze 3 wersje libmysql i nic. Ciągle nie działa.

Pozostało 580 znaków

2007-02-24 13:27

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0

spróbuj zainstalować ZEOSy. Poszukaj informacji jak się dodaje paczki w TD


<span style="color: blue">"Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem."
s.p. Marco Pantani
</span>

Pozostało 580 znaków

2007-02-24 15:48

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 12 lat temu

0

No ale czy naprawdę nikt nie robi baz danych w Turbo? Już tyle się w tym forum naszukałem i wszyscy wielce piszą że do baz danych nie D2005PE tylko Turbo i Turbo. A teraz nagle nikt nie wie jak w tym TurboDelphi baze odpalić. Przepraszam ale już zły jestem.

Pozostało 580 znaków

2007-02-25 14:18

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 12 lat temu

0

Poszedłem za radą Adama i udało mi się na TurboDelphi odpalić ZEOS. Wszystkie pliki komponentu wrzuciłem do folderu mojego programu i stworzyłem je dynamicznie. Dzięki

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0