wyodrebnianie plikow z archiwum

Odpowiedz Nowy wątek
2007-01-03 14:32
0

Chcialbym spakowac kilka plikow textowych w jakies archiwum, na formie wybieralo by sie nazwe jednego z nich i bylby wyswietlany w np. memo w jaki sposob mozna by to bylo najepiej zorganizowac?

z gory dziekuje za pomoc

Pozostało 580 znaków

2007-01-07 09:28
0

komponent VclUnZip moze byc dobry jest na plytce z Delphi, mi nie dzialal i go przerobilem zeby dzialal hehe ogolnei to tam jest lista plikow ale czemu nie rozpakujesz archiwum do C:\wuindows\temp\katalog\ i na podstawie zaznaczonej nazwy pliku otworzylbys dany plik w memo?

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0