[delphi] webbrowser i wczytanie pliku html

0
  1. jaki kod musze wstawić aby po nacisnięciu na button w webbrowser uruchomił mi sie plik test.html któy znajduje się w tym samym miejscu co program??
  2. mam plik tekstowy dane.txt w każdej linijce jest jakaś nazwa jak zrobić aby te wszystkie nazwy były wyswietlane w listbox [z tego pliku]
0
webbrowser.Navigate(extractfilepath(application.exename)+'test.html')
listbox.Items.LoadFromFile(extractfilepath(application.exename)+'dane.txt');
  1. http://www.google.pl - naprawdę nie gryzie [glowa]
0
mike87 napisał(a)

http://www.google.pl - naprawdę nie gryzie [glowa]

Dobrze, ze sie walisz glowa w mur! Przyda ci cie :D
Wlasnie przez google trafiam na tak idiotyczne teksty jak ten cytowany!
Ciebie jednak mozna usprawiedliwic, gdyz odpowiedziales na pytanie!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1