Uzyskiwanie klasy wątku

Odpowiedz Nowy wątek
2006-12-26 00:54

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 11 lat temu

0

Czesc wszystkim,

zna ktos moze sposob na uzyskanie klasy wątku znajac jedynie jego 'ThreadID'. Chcialbym enumerowac wszystkie wątki procesu projektu i w tych ktore sa okreslonej klasy wywolac jakastam metode tej klasy.

Do enumeracji uzywam 'Thread32First', 'Thread32Next' ale one daja tylko 'ThreadID' i w tym miejscu ugrzezlem.

Dzieki za pomoc.

Pozostało 580 znaków

2006-12-26 13:15

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0
adi_anabel napisał(a)

Czesc wszystkim,

... klasy wadku ... wszystkie wondki ...

Dzieki za pomoc.

Co to jest wadku i wondki :|

:> <lol>

// Do wątku niżej [rotfl]


<span style="color: blue">"Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem."
s.p. Marco Pantani
</span>

Pozostało 580 znaków

2006-12-26 13:38

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 11 lat temu

0

Wątek (a ja muslalem ze wądek) dla delphi jest to obiekt klasy TThread badzi potomnej. Dla systemu jest to wydzielony czas procesora.

Pozostało 580 znaków

2006-12-26 14:10

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 10 lat temu

0
<rotfl> Przepraszam za offtop... Musiałem... :D
Program to zbiór zer i jedynek ułożonych tak, żeby denerwować użytkownika.

Pozostało 580 znaków

2006-12-26 16:16

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 7 lat temu

0

myślę, że napisanie tego tematu jeszcze z 10 razy, w różnych działąch na pewno da ci odpowiedź


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0