jak wystawic temat za pomoca indy na phpBB?

Odpowiedz Nowy wątek
2006-12-05 00:05
0

Witam, szukałem na forum i nie było odpowiedzi tak samo na google szukałem :(. A wiec przejde do rzeczy chce wystawic temat na forum phpBB. Chodzi o to ze obecnie wykozystuje indy i na inne skrypty potarfie wyslac metoda POS temat jednak na forum phpBB nie da sie ;/ mozecie cos zaradzic ??

obenie wyslam tak ale na ine forum:
najpier sie loguje :
htp.MethodAddress('Adres do /index.php');
win.WriteString('login='+log+'&pass='+haslo);
htp.Request.contenttype:='application/x-www-form-urlencoded';
htp.Post('http://adres.pl/index.php',win,wout);

potem wyslam:
htp.MethodAddress('Adres do /index.php');
win.WriteString('login='+log+'&sub='+temat+'&wiad='+wiadomosc);
htp.Request.contenttype:='application/x-www-form-urlencoded';
htp.Post('http://adres.pl/index.php',win,wout);

Oczywscie powyzsze to tylko przykaldy jakim sposobem wysyłam...

na phpBB probowlaem milion razy i zawsze zwaraca mi strone wwysylanai tematu ;/ nieiwem moze z refreszem cos pokombinowac ??

Pozostało 580 znaków

2006-12-05 01:26
0
Gimo napisał(a)

Witam, szukałem na forum i nie było odpowiedzi tak samo na google szukałem :(. A wiec przejde do rzeczy chce wystawic temat na forum phpBB. Chodzi o to ze obecnie wykozystuje indy i na inne skrypty potarfie wyslac metoda POS temat jednak na forum phpBB nie da sie ;/ mozecie cos zaradzic ??

obenie wyslam tak ale na ine forum:
najpier sie loguje :
htp.MethodAddress('Adres do /index.php');
win.WriteString('login='+log+'&pass='+haslo);
htp.Request.contenttype:='application/x-www-form-urlencoded';
htp.Post('http://adres.pl/index.php',win,wout);

potem wyslam:
htp.MethodAddress('Adres do /index.php');
win.WriteString('login='+log+'&sub='+temat+'&wiad='+wiadomosc);
htp.Request.contenttype:='application/x-www-form-urlencoded';
htp.Post('http://adres.pl/index.php',win,wout);

Oczywscie powyzsze to tylko przykaldy jakim sposobem wysyłam...

na phpBB probowlaem milion razy i zawsze zwaraca mi strone wwysylanai tematu ;/ nieiwem moze z refreszem cos pokombinowac ??

Mi to dziwnie wygląda na spambota, ale mogę sie mylić... Odpal taką stronę na phpBB i obadaj źródło strony zobacz jakie sa ukrytepola formulaża i jak są wypełnianie (zapewne dlatego cię zawraca do strony pisania tematu)

Pozostało 580 znaków

2006-12-05 11:17
0

to nie jest zadem spam bot, mam forum moj program ualtwia komunikacje z forum, obecnie stoi na txtbb ale chce przejsc na phpBB ale nie da sie tam postow wystwiac ;/ na txtbb idzie mi ladnie...
Moze ktos jzu mail taki problrm ?? i mi pomoze ?

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0