tag mp3

Odpowiedz Nowy wątek
Castro
2006-11-21 19:07
Castro
0

pisze odtwarzacz mp3. Mam problem z tagami mp3 w jaki sposob wyswietlic zamiast sciezki pliku w listbox'ie jego tag. A moze wiecie jescze jak dodac to tego tagu dlugosc pliku w sekundach.

Pozostało 580 znaków

spc
2006-11-22 10:33
spc

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 9 miesięcy temu

0

--> http://4programmers.net/Delph[...]e/Odczyt_ID3TAGv2_z_pliku_mp3
--> http://www.google.pl


00, OK, 00, 00
...dziś się to robi na sprzętach, kiedyś na patentach...

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0