Szybka edycja nie działa - przynajmniej pod IE7

0

jak w temacie

0
pq napisał(a)

jak w temacie

Jak byś jeszcze sprecyzował, co nie działa, to coderzy byliby wdzięczni :>

0

Po naciśnieciu "szybka edycja" nie otwiera się okno edycji, w ogóle nic się nie dzieje poza pojawieniem się komunikatu Error on page na pasku stanu na dole.

0

A co pokazuje po dwukrotnym kliknięciu na ten komunikat (w starych IE właściwie na ikonę obok, ale nie wiem jak w nowym)?

Powinien pokazać opis, w której operacji widzi błąd.

0
Szczawik napisał(a)

Powinien pokazać opis, w której operacji widzi błąd.

Line: 56
Char: 3
Error: Object doesn't support this action
Code: 0
URL: wiadomo co

0

Podaj może jednak ten url. Patrzyłem w kod strony - w linii 56 jest .

Spojrzałem też w ajax.js oraz scripts.js - w żadnym z powyższych plików nie ma nic, co mogłoby powodować błąd.
linia 56 jest pusta w ajax.js
w scripts.js jest range.select(); - 3 znak też nic dziwnego nie zawiera :/

0

Te powiadomienia o błędach w IE są o dupe potłuc... Trzeba włączyć debugowanie skryptów JS, wtedy pokaże dokładnie miejsce błędów.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1