Promowanie 4p a buttony

0

Można to dostać jakoś w jpg, bo jak wklejam w phpbb to się burzy:

Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message

DEBUG MODE

Line : 165
File : usercp_avatar.php

Pewnie przez (...)av.php?n=DzieX

0

av.php?n=dziex&a=.jpg :]

Można pomyśleć o mod_rewrite. Ale to juz jak Karol wróci.

0

Swietna sprawa :)
Szkoda, ze takie zorganizowane akcje spoleczne sa u nas tak rzadko.. ale wazne, ze sa.

0

karol wrocil z pracy :), ale karol sie zna tyle na mod_rewrite ile sam wygoogluje :) wiec czekam na wytyczne :)
o ile kumam te rewrite to

adres/av.php?n=NICK -> adres/NICK.jpg

0

Też nie znam się na mod rewrite, googlowałem i proponuję coś takiego:

RewriteEngine On
RewriteRule  ^([-_a-zA-Z0-9]+)\.jpg$  av.php?n=$1

Myślę, że powinno chodzić.

0

LKS mozna wiedziec jakim programem tworzyles ta grafike, szczegolnie podoba mi sie animowany half banner, w czym zrobiles te ruchome binarki? :)

0

wczoraj z LKSem mozgowalismy i nic.. mod_rewrite nie chcialo dzialac..
pudzian dzis znalazl literowke w moim konfigu..wiec juz dziala...

od teraz avatary mozna generowac poprzez taki adres:
http://ludzie.4programmers.net/avatar/TWOJ_NICK.jpg

0

siecka, wszystkie te graficzki były robione w Photoshopie, half-banner zaanimowany w ImageReady.

Oczywiście można to wszystko zrobić w darmowym GIMPie.

0
lofix napisał(a)

...od teraz avatary mozna generowac poprzez taki adres:
http://ludzie.4programmers.net/avatar/TWOJ_NICK.jpg

Wiem że ten post nic nie wnosi do rozmowy. Ale muszę przyznać

ZDOLNE BESTIE !!! [browar] [browar]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1