Wysyłanie kodów źródłowych

0

Próbuje wysłać kod źródłowy i przy wysyłaniu pliku wyskakuje napis:

Błąd
Musisz określić kategorię

Kategorie mam określoną, wszystko poustawiane jak należy.
Jakby co używam WinXP i FF 1.5

0

nic ciekawego z tych postów nie wynika... na jeden zero odzewu, a na drugi.. sprawa nie wyjasniona.

0

Szkoda, że Adam wyjechał, na cvs brak niektórych plików (np. lang.php) od uploadu. Utrudnia to testowanie.

Przy którym kroku pojawia się błąd? Postaram się to załatać. Może jakiś admin zajrzy i wrzuci nowe pliki z cvs na ftp.

0

Coldpeer chciał powiedzieć "po co zakładasz kolejny temat"

0

OK. Wygląda to tak:
Krok.1 - Wybieram Kod Źródłowy
Krok.2 - Podaje Nazwe Projektu, Kategorie, Język i inne opisy. Jak czego nie podam, to wyskakuje napis, że musze uzupełnić.
Krok.3 - Wybieram plik na tardym dysku (kilkanaście KB), ładuje.
I w tym miejscu (po 3. kroku) pokazuje, że nie wybrałem kategorii.

Dlaczego nie pokazuje po kroku.2? I dlaczego w ogólne pokazuje skoro wybrałem.

0

Dziwne, szukając przyczyny bez problemu dodałem paczkę :|

0

Może to ma jakiś związek, że nie mam publicznego IP?
Albo, zły format ZIPa. Na starym Coyocie pamiętam, że był chyba jakiś problem albo z RARami albo z ZIPami robionymi w WinRARze.
Skompresuje 7-Zipem i zobacze.
// dop.
nic nie dało.

0

Spróbuj rar. Jak nie pomoze, wystaw gdzieś wraz z opisem, licencjami itd i ja dodam. Póki nie ma Adama niewiele chyba zdziałam.

0

OK... nie jest to wielki projekt, ale może komuś sie przyda, przede wszystkim klasa NTPClient.

Nazwa projektu: TimeSynch

Kategoria: Internet

Język: C#

Licencja: GPL

Wersja: 1.0

System operacyjny: Windows NT/2000/XP

Krótka prezentacja:
Program do synchronizacji czasu systemowego zgodnie z czasem wybranego serwera.
Kod źródłowy dla .NET 2.0

Opis projektu:
Skorzystałem z gotowej klasy NTPClient dla .NET 1.1, którą musiałem nieco zmodyfikować, aby działała z .NET 2.0.
Sam program to nic specjalnego, pokazuje jedynie proste użycie tej klasy.

Dodatkowo program można uruchomić z parametrem "auto", który sprawia, że program automatycznie łączy się, synchronizuje zegar i wychodzi z programu.

W pliku "Servers.txt" jest przykładowa lista serwerów czasowych.

Nie wiem na jakiej licencji jest kod klasy NTPClient, autor mi jeszcze nie odpisał :) znalazłem ją na C# Home i na ang. CodeGuru.

Link do źródeł: http://tewux.ovh.org/TimeSynch.rar

0

Z tego co pamietam to błedu nie dało sie poprawic bo u adminów nie występuje :P

0

Jednak nie mogę tego wysłać. Jakiś testowy wysłał się bez problemu :| Dziwne...

0

tu jest skompresowane zipem (w 7zipie), z usuniętymi wszystkimi binarkami. Nie wiem czy cos to zmieni.

http://tewux.ovh.org/TimeSynch.zip

0
Misiekd napisał(a)

Coldpeer chciał powiedzieć "po co zakładasz kolejny temat"

Hmm, bo chyba dwa poprzednie zostaly zapomniane...

TeWuX napisał(a)

Może to ma jakiś związek, że nie mam publicznego IP?

To na pewno nie, bo ja mam publiczny IP i tez nie moge nic wyslac.

Myslalem ze mam za wolne lacze na wysylanie i jezeli wysylam duzy plik to przez jakis timeout czy cos.... ale to chyba tez nie to, bo pamietam ze probowalem wysylac male pliki na probe i bylo to samo.

Jednak faktem jest, ze kiedys wysylalem bez problemu, a ostatnio juz nie moge. :|

0

Kurcze ten nowy dział download jest do bani.. zmieniłem nazwe projektu, przez co nie da sie go sciagać (komunikat "Pakiet o tym ID nie istnieje"). A istnieje na pewno bo mozna zobaczyc go na liście gier http://download.4programmers.net/Gry

Chodzi konkretnie o program http://download.4programmers.net/balloon_shooter

Co z tym zrobić? :(

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1