Wysyłanie kodów źródłowych

Odpowiedz Nowy wątek
2006-08-09 22:08
0

Próbuje wysłać kod źródłowy i przy wysyłaniu pliku wyskakuje napis:

Błąd
Musisz określić kategorię

Kategorie mam określoną, wszystko poustawiane jak należy.
Jakby co używam WinXP i FF 1.5

Pozostało 580 znaków

2006-08-09 23:24
0

http://4programmers.net/Forum/viewtopic.php?id=93500
http://4programmers.net/Forum/viewtopic.php?id=93453</image&gt;


homepage
<font size="1">Jeśli starasz się, by Twój system był idiotoodporny, zawsze znajdzie się idiota, który jest bardziej pomysłowy od Ciebie.</span>

Pozostało 580 znaków

2006-08-09 23:50
0

nic ciekawego z tych postów nie wynika... na jeden zero odzewu, a na drugi.. sprawa nie wyjasniona.

Pozostało 580 znaków

2006-08-09 23:55
nav
0

Szkoda, że Adam wyjechał, na cvs brak niektórych plików (np. lang.php) od uploadu. Utrudnia to testowanie.

Przy którym kroku pojawia się błąd? Postaram się to załatać. Może jakiś admin zajrzy i wrzuci nowe pliki z cvs na ftp.


utf-8 rlz! ٩(ಥ_ಥ)۶

Pozostało 580 znaków

2006-08-10 00:03
0

Coldpeer chciał powiedzieć "po co zakładasz kolejny temat"


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

2006-08-10 10:30
0

OK. Wygląda to tak:
Krok.1 - Wybieram Kod Źródłowy
Krok.2 - Podaje Nazwe Projektu, Kategorie, Język i inne opisy. Jak czego nie podam, to wyskakuje napis, że musze uzupełnić.
Krok.3 - Wybieram plik na tardym dysku (kilkanaście KB), ładuje.
I w tym miejscu (po 3. kroku) pokazuje, że nie wybrałem kategorii.

Dlaczego nie pokazuje po kroku.2? I dlaczego w ogólne pokazuje skoro wybrałem.

Pozostało 580 znaków

2006-08-10 10:55
nav
0

Dziwne, szukając przyczyny bez problemu dodałem paczkę :|


utf-8 rlz! ٩(ಥ_ಥ)۶

Pozostało 580 znaków

2006-08-10 11:11
0

Może to ma jakiś związek, że nie mam publicznego IP?
Albo, zły format ZIPa. Na starym Coyocie pamiętam, że był chyba jakiś problem albo z RARami albo z ZIPami robionymi w WinRARze.
Skompresuje 7-Zipem i zobacze.
// dop.
nic nie dało.

Pozostało 580 znaków

2006-08-10 11:49
nav
0

Spróbuj rar. Jak nie pomoze, wystaw gdzieś wraz z opisem, licencjami itd i ja dodam. Póki nie ma Adama niewiele chyba zdziałam.


utf-8 rlz! ٩(ಥ_ಥ)۶

Pozostało 580 znaków

2006-08-10 12:33
0

OK... nie jest to wielki projekt, ale może komuś sie przyda, przede wszystkim klasa NTPClient.

Nazwa projektu: TimeSynch

Kategoria: Internet

Język: C#

Licencja: GPL

Wersja: 1.0

System operacyjny: Windows NT/2000/XP

Krótka prezentacja:
Program do synchronizacji czasu systemowego zgodnie z czasem wybranego serwera.
Kod źródłowy dla .NET 2.0

Opis projektu:
Skorzystałem z gotowej klasy NTPClient dla .NET 1.1, którą musiałem nieco zmodyfikować, aby działała z .NET 2.0.
Sam program to nic specjalnego, pokazuje jedynie proste użycie tej klasy.

Dodatkowo program można uruchomić z parametrem "auto", który sprawia, że program automatycznie łączy się, synchronizuje zegar i wychodzi z programu.

W pliku "Servers.txt" jest przykładowa lista serwerów czasowych.

Nie wiem na jakiej licencji jest kod klasy NTPClient, autor mi jeszcze nie odpisał :) znalazłem ją na C# Home i na ang. CodeGuru.

Link do źródeł: http://tewux.ovh.org/TimeSynch.rar

Pozostało 580 znaków

2006-08-10 12:58
0

Z tego co pamietam to błedu nie dało sie poprawic bo u adminów nie występuje :P


<url>http://kooba.pl/</url>

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0