czas autowylogowania

Odpowiedz Nowy wątek
2006-08-01 20:27
0

Czy czas po którym następuje autowylogowanie nie może być trochę dłuższy? Nie wiem ile teraz jest ale tak na oko około 15 min. To za mało. Niekiedy pisząc post z kodem i sprawdzając go w kompilatorze, a następnie chcąc wysłać wiadomość już nie można bo forum wylogowało mnie.
Trochę to wkurzające.

Pozostało 580 znaków

2006-08-01 20:43
0

zaznacz pole "loguj automatycznie" czy jakoś tak i bedzie ok - o ile masz wlaczona obsluge ciastek.


Piszę programy w językach: C, C++, Java, Python, Bash, PHP, SQL.
Przyjmuję zlecenia

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0