Skórka na 800x600

0

Jakie sa szanse by szybko sklecic jakas uproszczona wersje NewAge, bez wielkich grafik typu logo, ktora miescilaby sie na 800x600? Przyznam, ze pracuje sie koszmarnie w tej rozdzialce [coz.. taki wiekowy notebook mi sie trafil] - juz wiem jak sie czuja ludziska, ktorzy nadal korzystaja z tej rozdzialki ...

0

szanse są duże, SIC wystarczy ukryc np. newsleft oraz warsztat i ladnie sie zmiesci :) tylko musi znaleźć sie chetny do grzebania w arkuszu

0

Póki co, jeśli nie jesteś zmuszony korzystać z touchpada, to polecam zaopatrzyć się w myszkę z dwoma lolkami :)

@Marooned: To wcale nie jest gumka, a ten "klawisz" to wcale nie jest B tylko G i powinineś się cieszyć, że go znalazłeś ;]

0

touchpad bylby blogoslawienstwem.. ja mam taka glupia gumke od olowka nad klawiszem 'B' ;-)

skoro Adam w nowym kojocie dal mozliwosc zmiany skorki wprowadzajac tylko inny CSS, to mozna nim pochowac (display: none) niektore czesci a inne zmniejszyc (np. pole pisania posta) - tylko czy struktura (id, klasy) jest na tyle bogata by to sie udalo?

0

pozmniejszać można spokojnie - nie ma problemu, sprawdzalem przed chwila. Problem zaczyna się kiedy masz textarea, bo w nich (np. na forum::odpowiedz) w htmlu ustawiasz szerokosc (cols) - rozwiązaniem byłoby zmniejszenie czcionki w tym tagu. Reszta no problem :)

0

Można też po prostu umieścić emotki nad/pod TEXTAREA - samo pole mieści się na 800x600. Innymi słowy, jak komuś będzie się chciało w to pobawić, to da się to stosunkowo niewielkim nakładem sił zrealizować.

0

swoją drogą ja zawsze korzystałem z 800x600, dopiero nie moc korzystania z 4p mnie zmusiła do zmiany rozdziałki

// ja tez, nienawidze zmaksymalizowanych okien, poza tym potwornie albo jeszcze bardziej brakuje mi simple [mf]

0

Forum na 800x600 powinno dzialac ok, ale z glowna strona sa problemy :/ Zbyt duzo divow i sie rozjedza...

0

Forum sie nie miesci - miesci sie post bez pola z nickiem/avatarem wiec za kazdym razem trzeba przewijac

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0