Komentarze w FAQ

0

Zgłaszam posłusznie, że nie jest dodawany komentarz w Szczawikowym FAQ http://4programmers.net/faq.php?id=774. Napisałem tam komentarz i za nic nie chce się on ukazać.

0

no mnię sIę za darmo Pokazał - naPIsz jEszczE raz

BTW sorry żE tak dzIwnIE PIszĘ alE nIE chcą mI sIę Pokazać samE lItErkI: I,P,E,G :/ muszę shIft albo coś z nImI nacIsnąć ;( - PIErwszE "I" wklEIłEm alE PóźnIEj mI sIę nIE chcIało ;P

// hmm, odwiesiło się - dziwne - zaczęło się jak "sz" napisałem dla jaj przez "s", "h" - jakiś trojan ułatwiający pisanie 13 letnim blogarkom ? :>

0

Hmm, jak dodałem po Qyonie, to się pokazał... No ale przed Qyonem próbowałem i nic.

//DOPISANE
Kij z tym, widocznie to była chwilowa niedyspozycja.

0
berl napisał(a)

Hmm, jak dodałem po Qyonie, to się pokazał... No ale przed Qyonem próbowałem i nic.

ja próbowałem przed i po qyonie i się pokazywał ... :) a Qyon próbował równo z Qyonem i się pokazał

0

Mój w każdym razie pokazuje się

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1