<!--FORUM_URL-->

0

przyjrzyjcie się posze dzialaniu poniewaz, w momencie, gdy forum znajduje sie w podkatalogu domena/forum linki 'forum' nie odsylaja do tego podkatalogu, tylko do aktualnego (jesli ogladam profil to odsyla do /account)

nie jest trudno na sztywno wpisac linki (tak zrobilem), ale chcialem zwrocic uwage, ze latwiej i lepiej byloby gdyby nie bylo potrzeby grzebania w templejtach

0

Rozumiem, że w coyote_config masz:
FORUM_URL, "tu url", 1
? bo ja też mam forum w /forum [inaczej logowanie nie działa :[] i jakoś działa

0

juz teraz mam :)

ale to i tak nic nie zmienia :/

0
flabra napisał(a)

juz teraz mam :)

ale to i tak nic nie zmienia :/

odśwież jeszcze cache (znaczy won -permanentnie ./cache/*)

i nie coyote_config, tylko coyote_alias

0
ŁF napisał(a)

i nie coyote_config, tylko coyote_alias
coyote_alias jest używane?? U mnie to nic nie zmieniało - musiałem dać ten wpis w coyote_config.

0
Marooned napisał(a)

coyote_alias jest używane?

common.php, linijki od 103 do 135

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1