Znacznik zmienił wielkość liter

0

Temat:
http://4programmers.net/Forum/viewtopic.php?id=76424

Mój post z godziny (09-08-2005 01:22) wygląda:

Application.MessageBox( PChar('to liczba: '+inttostr(5)), 'Okno', MB_ICONSTOP or MB_OK);

Jednak jak go edytuję (i tak jak powinno być) wygląda tak:

Application.MessageBox( PChar('To liczba: '+inttostr(5)), 'Okno', MB_ICONSTOP or MB_OK);

Co jest? :0

0

Podobnie jest z innymi keywordami w stringach, regułka jest nie teges. Musimy poczekać, aż Maroodzik wrzuci nowe kolorowanko składni w Coyotka, które na lokalu już ma zrobione i to całkiem fajnie :)

0

No - ino 3 tyg. temu posłałem zmiany do Adama bo jednej rzeczy nie umiałem zrobić... na razie cisza - może z piechnatem pogadam - rzecz się rozchodzi o jedno regexp [chyba]

Dziś po pracy dokończę pewną tajną akcję na 4p :> i na świeżo spojrzę do kolorowania.

<font size="1">[btw. dzięki za uznanie]</span>

0

Jak o Regxpa to Marooned - popytaj sie piechnata, i wrzuc na FTP oraz CVS samemu. Ja na razie mam opoznienia jezeli chodzi o Coyote'a (wakacje)... musze to wszystko zebrac do kupy :)

0
Marooned napisał(a)

Dziś po pracy dokończę pewną tajną akcję na 4p :> i na świeżo spojrzę do kolorowania.
[<font color="blue">informacja</span>]
Tajna akcja dokończona [PM] - akcję kolorowania wznowię po długim weekendzie - wrzucę to co mam na 4p bo wszystko to działa - wspomniany problem to zjadanie niektórych tagów w bardzo dziwnych formatach [przez najbliższe 5 lat nikt by nie wpadł, że jest taki bug :>] - to spróbuje się poprawić w kolejnej edycji :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1