Dlaczego nie mogę zamieścić posta ?

0

Jako niezarejestrowany użytkownik forum chciałam odpowiedzieć na posta w dziale c/c++ /java (notabene z założonego przez siebie wątku), ale niestety, ciągle mam komunikat:
Forbidden
You don't have permission to access /posting.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

o co chodzi?

z poważaniem
olka

0

Chilowe problemy z konfoguracją serwera na którym stoi 4programmers. Pewno usiłowałeś napisać spacjacppspacja

0
Qyon napisał(a)

Chilowe problemy z konfoguracją serwera na którym stoi 4programmers. Pewno usiłowałeś napisać spacjacppspacja

Nie trzeba ter spacji z przodu...

Sposob ominiecia opisany jest w dziale coyote::test

0

Ano faktycznie, przepraszam za kłopot - biję się w pierś, że nie zerknęłam do działu coyote, chciałam napisać plik.<rozszerzenie właściwe dla c++> no i właśnie na tym się wykładało...
Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło: w międzyczasie zdążyłam się zarajestrować :)

dzięki wielki
olka

ps

Pewno usiłowałeś napisać spacjacppspacja
Qyon, to tak z rozpędu czy uważasz, że olka to rodzaj męski ? :D

0

Oczywiscie ten blad zostanie wkrotce naprawiony.

0
olka napisał(a)

(...)ps

Pewno usiłowałeś napisać spacjacppspacja
Qyon, to tak z rozpędu czy uważasz, że olka to rodzaj męski ? :D
Hmmm tak na prawdę to nie popatrzyłem na nick :) ale umówmy się, że zwracałem się do Ciebie użytkowniku :) Pardon za pomyłkę.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1