Usuwanie postów

0

Mój drugi post został usunięty bez podania powodu a umieściłem go dlatego że nie potrafiłem odpowiedzi na swoje pytania odnaleść na stronie - to przykre.
Nie wiedziałem że forum jest tylko dla osób które w sposób zaawansowany piszą w delphi i potrafią przerobić coś co jest tylko podobne do tego potrzebują - są jeszcze tacy którzy dopiero się uczą.

0

Posty z dzialu newbie nie moga byc usuwane... Ale jesli temat byl w Delphi/Pascal, a pytanie bylo o zupelne podstawy to moderator mial prawo go usunac lub przeniesc...
Sprawdz moze twoj temat znajduje sie w innym dziale...

0

niestety post został usunięty - szkoda bo była częściowa odpowiedz i nie zdążyłem nawet zapisać

0

Jedyny post Twojego autorstwa jest tutaj:
http://4programmers.net/Forum/200869?h=Adamek#200869 (dalsza część działu Delphi/Pascal).

W koszu nie ma żadnego twojego posta, więc istnieje tylko jedna możliwość: post zawierał wulgarne treści. Wszystkie inne posty lądują w koszu, nie są od razu usuwane.

0

To treść postu który został usunięty, a "arhi" napisał odpowiedź:

Witam
Mam kilka problemów z którymi nie potrafię sobie jeszcze poradzić przede
mną stoi takie zadanie
Odczytanie z pliku *.txt programu zapisanego w takiej postaci np:
5
+5000+0
+0+150
-600-80
6
następnie odczyt linia po linii i podzielenie takiego+100-250 ciągu
znaków według + lub - zamianę tego zgodnie ze znakiem na liczbę integer a
później wstawienie wyniku do canvas czyli:

Canvas.LineTo (x-(100),y-(-250);

Bardzo proszę u pomoc:

  1. W jaki sposób to odczytać (wkleić do memo - ale co potem?).

  2. Jak rozdzielić pojedyńczy wiersz i zamienić go na integer z odpowiednim
    znakiem.

  3. Jak zapisać ciąg poleceń typu "canvas.line to (x,y)" tak żeby potem móc
    odczytać cyły program i od razu narysować.

Bardzo dziękuję za odpowiedzi

0

Wiec na maila dostaniesz informacje o tym kto go usunal...

//Wiec jedynie lofix wie dlaczego post zostal usuniety, moze ci powie...

0

Został usunięty przez lofix

0

Adamek nie martw sie Lofix tak juz ma

kiedys jeden gosciu pytal w dziale delphi/pascal
a ja mu odpowiedzialem a na drugi dzien juz mojej
odpowiedzi nie bylo bo Lofix wywalil
wiec znow gosciowi odpowiedzialem i znow wywalil

:|

0

A jaki był temat posta ? Może źle pamietam, ale wydawało mi się że było to coś w rodzaju "proszę o pomoc"... Jeżeli tak to chyba zapomniałeś sie zapoznać z tym http://4programmers.net/Forum/viewtopic.php?id=67410&f=1.

0

temat chyba był taki "Jak to odczytać i rozdzielić - proszę o pomoc" - mniejsza o to, szkoda mi tylko tej odpowiedzi bo dalej nie wiem jak to zrobić

0

Nie skomentuję tego usunięcia, ale możesz przy pisaniu pytania zaznaczyć opcję, aby wszystkie odpowiedzi zostały wysyłane na maila - wtedy nawet po usunięciu wątku będziesz miał wszystkie odpowiedzi.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1