Nowa skórka

0

projekt nowej skórki do przetestowania pod adresem http://fronczyk.no-ip.com/4p/coyote/coyote.
skórka jest na razie w fazie poprawek, więc zapewne będzie sporo niedoróbek, ponadto zgłaszajcie co jeszcze można by dodać/zminić/odjąć (proszę je zgłaszać w tym wątku, albo u mnie na serwerze).

P.S. proszę nie nadużywać mojej cierpliwości i nie niszczyć danych serwisu na moim serwerze. aha - nie można się też zalogować na swoim koncie (whatever :-8 ).

0

projekt nowej skórki do przetestowania pod adresem http://fronczyk.no-ip.com/4p/coyote/coyote.
skórka jest na razie w fazie poprawek, więc zapewne będzie sporo niedoróbek (proszę je zgłaszać w tym wątku, albo u mnie na serwerze).

proszę nie nadużywać mojej cierpliwości i nie niszczyć danych serwisu na moim serwerze. aha - nie można się też zalogować na swoim koncie.

boskie! tylko czy nie można by zmienić rozmieszczenia ?

0

Nie podoba mi się, że oceniamy w tym wątku, ale niech już będzie:

  1. Bardzo podoba mi się styl, nie podoba mi się kolorystyka [ale to kwestia gustu].
  2. Paski przewijania są... hmmm... do bani? (bez obrazy)
  3. Niektóre ikony, to ja bym jednakowoż zmienił...
  1. Rozwala się na rozdzielczości 800x600
0

projekt nowej skórki do przetestowania pod adresem http://fronczyk.no-ip.com/4p/coyote/coyote.

O... moje logo :d :-)

// ooo - Twoje, Twoje, przepraszam, zapomniałem się od razu spytać o zgodę - ŁF

// looz ;-)

0

Jak mam byc szczery, to nie wiem po co w ogole oceniac. Jest skorka, to udostepnic ja i tyle :) Kto bedzie chcial to zaladuje. Potem bedzie mozna ew. dyskusje prowadzic, czy jest sens trzymania jej, bo np. nikt nie uzywa. Na razie i tak alternatywy nie ma dla standardowej, wiec cokolwiek bedzie dobre :)

0

Koxak:

boskie! tylko czy nie można by zmienić rozmieszczenia?

Konkrety!

Krecik:

  1. Paski przewijania są... hmmm... do bani?

O co chodzi konkretnie?

  1. Niektóre ikony, to ja bym jednakowoż zmienił...

Które i na jakie?

Vendro:
Sorry za zarąbanie logo, ale najzwyczajniej zapomniałem Cię poinformować i poprosić o zgodę. swoją drogą - masz może ten obrazek w jakimś innym, photoshopowym formacie?

Dryo:
Nie chodzi tylko o ocenianie, ale i o pomysły na dalsze usprawnienia.

0

Koxak:

boskie! tylko czy nie można by zmienić rozmieszczenia?

Konkrety!

może zmodyfikuj położenie, zawartość ramek etc
bo moim zdaniem skórka powinnna różnić się nie tylko grafiką

0

może zmodyfikuj położenie, zawartość ramek etc
bo moim zdaniem skórka powinnna różnić się nie tylko grafiką

nic na siłę - tam, gdzie wydawało mi się, że powinienem poprawić układ strony, tam jest poprawione - przyjżyj się dokładnie, różnic jest sporo. nie ma sensu robić zmian tylko po to, żeby się różniło.

0

Ze tak powiem, "wali po oczach". Jednoczesnie calosc sie az swieci, a z drugiej strony tekst jest dla mnie malo czytelny, ale zrozumiem jesli komus sie to spodoba.

dopisane: hmm, teraz tak jak dluzej popatrzylem to mi sie nawet podoba :), tylko ten pogrubiony border miejscami wyglada (imo!) fatalnie. Niektore ikonki fajne.

0

-->na 800x600 sie rozjezdza (jak to juz ktos tam wspomnial) (linki nachodza na tabelki z lewej - komentarze itp.)
// poprawione (chyba wszędzie) - ŁF

-->Ikonki ja bym jednak zmiejszyl, tak jak to jest oryginale, zrob 17x17 a nie 26x24 i wszystkie tej samej wielkosci, moze na 1024x768 to dobrze wyglada, ale chyba skorka ma byc dla wszystkich :p
-->Te przyciski na forum jakies takie... biedne :p
// celowo - ŁF
Ale ogolnie moze moze byc...
P.S ja nie wiem czego sie czepia(ja) z tymi paskami przewijania... Dobre sa, nie sluchaj... :p
// jak Krecik komentował, były inne - ŁF

0

Vendro:
Sorry za zarąbanie logo, ale najzwyczajniej zapomniałem Cię poinformować i poprosić o zgodę. swoją drogą - masz może ten obrazek w jakimś innym, photoshopowym formacie?

Nie niestety nie mam to było dość dawno jak robiłem te loga...
Ale poszukam na starym hdd materialow z ktorych ono powstalo... moze cudem znajde ;)

0

Panowie wszystko ok tylko że ta kolorystyka coś za ciemna:)
radze troszeczke rozjasnić a bedzie LooX bo ta strona jakos nie pasi:)

// ma być ciemne żeby oczu nie męczyć; co konkretnie za ciemnie? jak litery, to można trochę podrasować - ŁF

0

no dobra, skóra poprawiona i poza działem vcl skończona, za dwa-trzy tygodnie powinna znaleźć się na serwerze.

nikt nie ma więcej uwag? myślałem, że będą tu tłumy, a jest zaledwie kilka wypowiedzi.

0

Moje uwagi co do skórki:

  1. Takie sobie logo
  2. Brak reklamy na głównej stronie (chodzi mi o to miejsce, gdzie domyślnie jest reklama książki) - przez to tak łyso jest z lewej strony/...
    // ale po lewo JEST reklama! poza lekkim przemeblowaniem nic nie zniknęło! - ŁF
  3. Taki-sobe wygląd forum
  4. Za dużo różnych ikonek na głównej :P
  5. Poza tym ogólnie rzecz biorąc jest fajnie. Ale brakuje tu "czegoś"... :P

Skórka fajna, bo ciemna, nie męczy oczu. Jednak mam wrażenie, że w tych kolorach serwis traci hm... swoją "neutralność" ( [???] )

//dopisane
Hmmm... a teraz reklamę już widzę... (2) poza tym - do postu niżej - aktualna strona jest zaznaczona...

Aha - jeszcze jeden WIEEELKI plus tej skórki - tematy normalne od popularnych albo się ikonką nie różnią, ale różnica jest taka mała że moje ślepe oczy nie widzą różnicy!
// bo różnicy nie ma - obrazek jest taki sam :p - ŁF

0

Jak byś mógł poprawić coś z linkami... bo w forum np nie wiem na której stronie jestem. ort! [ 1 2 3] i wszystkie takie same :-|

// Popieram... Za mały kontrast w stosunku do reszty cyferek. [mf]

// postaram się - ŁF

0

http://www.orkana.host.sk/4p.jpg

// Błąd HTTP 403 - Dostęp zabroniony [mf]

// whoops - zapomniałem poprawić ten kawałek strony - za kilka dni będzie ok. wielkie dzięki za screenshota - ŁF

0

http://www.orkana.host.sk/4p.jpg

// Błąd HTTP 403 - Dostęp zabroniony [mf]

Gdyby faktycznie byl blad (u mnie dziala):
W linku Copyright (...) by Coyote Grup pokazuje po wlaczeniu blad u gory *reszta strony normalnie):

Parse error: parse error in /home/users/aboduch/aboduch_www/site/4programmers.net/public_html/templates/BlackNBlue/template.inc on line 19

0

// Błąd HTTP 403 - Dostęp zabroniony [mf]

Refresh i mozesz oblukac

Mnie sie pojawia wlasnie to samo co Tobie.

// Zwracam honor (ctrl r) [mf]

0

Twoja skórka jest beznadziejna.

ŁF ... Jestes najslabszym ogniwem ... <ort>Dowidzenia </ort>!

0

Twoja skórka jest beznadziejna.

może byś napisał, co takiego jest beznadziejne? bo krytykować trzeba umieć... poza tym to jest pierwsza odsłona tej skóry i systemu skór w ogóle.

ŁF ... Jestes najslabszym ogniwem ...

[rotfl]
słuchaj lolku, po pierwsze nikt nie każe Ci korzystać z tej skóry, po drugie, skoro jesteś ogniwem mocniejszym ode mnie, to zrób skórę sam, wreszcie po trzecie - [glowa]

0

a mi sie skorka podoba..szczegolnie ikony na forum sa super czytelne
i bede jej uzywal ..jak ..sie przyzwyczaje po 2 latach siedzenia na bialym forum

lolkom ktorym nie pasi mowie "wyjazd.."

skrytykowac jest zajebiscie łatwo..docenic o wiele trudniej
i wiadome jest ze ci co krzycza ze jest skorka BŁEE sami nawet nie potrafia kolorowanki pomalowac..

0

ehhh ;-)

Skoro, nie znacie na zartach, no to juz nie bede tak pisal :p Tak naprawde skorka nawet mi sie podoba (mam ja teraz wlaczona).

No więc wprowadzę drobną korektę :

ŁF... Jestes najmocniejszym ogniwem... przechodzisz do kolejnego etapu :d

// to nie był 1 kwietnia! a tvn-u nie oglądam. - ŁF

0

Jest jeszcze jeden blad :D
Jak ktos nie ma (chyba) gg to zamiast takiego ladnego sloneczka jest nieco brzydszy kwadracik z krzyzykiem... Nie wiem jak wam, ale mnie sie nie podoba :-P

// hmmm... czyżbym zjadł jakiś obrazek? poprawimy! - ŁF

0

a "Pokaż" zamiast "ż" jest znaczek paragrafu, prznajmniej ja tak mam
wejdź w dowolny topic i na samym dole...

0

Uważam, że skórka jest niezła, szczególnie przez te nowe ikonki, ale prawdę mówiąc jakoś mi one nie pasują do tego smutno-czarnego tła. Poza tym siła przyzwyczajenia robi swoje - chyba jednak wrócę do białej skórki, ale nie mówię, że czarno-niebieska jest zła.

0

Mi nowa skórka się bardzo podoba szczególnie dlatego, że lubie ciemne tła, w nocy jest mniej widoczne :p

Mam tylko mały problem z powróceniem do starej, ale w sumie i tak ją bym zostawił. :-)

Jedyne co mi nie pasuje to niektóre emotki, np. : - )

CZEKAM NA INNE SKÓRKI :p

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1