Błędny awatar

1

Co jakiś czas wczytuje mi się błędny awatar. Zazwyczaj jest to po prostu czerwony kwadrat, chociaż z raz czy dwa był to "losowy" obrazek. Po odświeżeniu strony problem znika. To jakiś lokalny problem przeglądarki?

0

Tak to wygląda

screenshot-20190411171100.png

0

To dziwne, że co jakiś czas.

0

Hehe tego jeszcze nie było :) Czegoś takiego nie zaobserwowałem. Spróbuj następnym razem kliknąć prawym w ten obrazek. Będziesz miał opcję Inspect. Otworzą się narzędzia deweloperskie (Chrome). Tam powinien być URL do avatara. Spróbuj otworzyć w nowej zakładce. Powinien być Twój avatar :)

0
Adam Boduch napisał(a):

Otworzą się narzędzia deweloperskie (Chrome).

Narzędzia dla deweloperów są w każdej przeglądarce, nie tylko w Chrome. ;)

1

Właśnie mi się przytrafiło. W narzędziach dla deweloperów miałem poprawny URL. Jestem prawie pewien, że to wina Chrome'a, bo jak przez jakiś czas siedziałem na Firefoxie, to nie miałem tego problemu ani razu.

screenshot-20190411214615.png

3

Jeszcze lepiej! Jestem złym bratem bliźniakiem @furious programming

screenshot-20190411214822.png

3

No i wszystko jasne. Chrome do śmietnika, FF jako główną przeglądarkę i problemu nie będzie.

0

@danek, @Michał Sikora, a na innych forach, stronach to się nigdy nie zdarzyło z tamtejszymi awatarami? (myślę zarówno o Chrome, jak i innych przeglądarkach)

0

Mi tylko tutaj, tylko z moim avatarem i tylko jak byłem zalogowany.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0