Zrzut ekranu i załącznik

0

Coś mi się wcisnęło ;-) i załączyłem zrzut ekranu jako załącznik do posta.
Załącznika nie mogłem usunąć.

Poproszę o:

  • możliwość usuwania załączników
  • możliwość włączenia / wyłączenia wyżej opisanej funkcji ekranowego ekshibicjonizmu
0

Zalacznik jak najbardziej mozna usunac:

77e3ab12e6.png

0

A, to połowa sukcesu.
Ale co z drugą?

0

To nie jest bug. To feature umozliwiajacy wklejanie screena ze schowka to tresci posta uzywajac Ctrl+V.

0
napisał(a):

To nie jest bug. To feature umozliwiajacy wklejanie screena ze schowka to tresci posta uzywajac Ctrl+V.

Dla mnie to też feature, tylko nawet nie zauważyłem kiedy ten zrzut się dodał, dlatego chciałbym to móc wyłączyć.
Jeszcze się wyda, że oglądam Pingwiny z Madagaskaru :)

0

To trochę tak jakbyś prosił o wyłączenie szybkiej odpowiedzi, bo może zdarzyć Ci się niechcący wysłanie odpowiedzi.
Czy ktoś jeszcze chciałby móc wyłączyć tę funkcję? Zapewne nie jest to trudne (opcja w profilu, if w JS), ale nie wiem czy nie przesadzamy - chyba, że inni też mają z tym problem?

0

Poradziłem sobie przy pomocy KeyTweak (mapowanie klawiatury), bo PrintScreen ktoś pomysłowy wsadził w środek klawiatury zaraz przy innych klawiszach.

A co do Coyote, to i tak jestem zdania, że jakaś forma potwierdzenia by się przydała (typu "dodać obrazek ze schowka jako załącznik? Y/N").

0

Też byłbym za tym - jeśli nie jakiś MessageBox z potwierdzeniem, to choćby informacja, że dodano załącznik do listy i wstawiono do posta kod linkujący.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1