Nieprzeczytane posty - oznaczenie pozostaje na zawsze

Odpowiedz Nowy wątek
2014-01-02 13:11
Moderator

Rejestracja: 10 lat temu

Ostatnio: 2 minuty temu

1

Na stronie głównej forum widzę ikonkę przy dziale Off-topic, że są nowy posty. Wchodzę do działu, a tam widzę, że żadnych nowych postów nie ma! Ctrl+F5 nie pomaga, w zasadzie nic nie pomaga, poza faktycznym kliknięciem w tą ikonkę by się odznaczyła. Gdy pojawi się nowy post, ikonka znów się zmienia w wersję "są nowe posty" i już taka pozostaje, znów, na zawsze -_-'

Mogę wchodzić na stronę z nowej zakładki i jest to samo. Używam Chrome'a 31.0.1650.63.

Pozostało 580 znaków

2014-01-02 13:34
Administrator

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 5 godzin temu

0

Hmm, a czy w podkategoriach nie ma nowych, nieprzeczytanych watkow?

Pozostało 580 znaków

2014-01-02 13:43
Moderator

Rejestracja: 10 lat temu

Ostatnio: 2 minuty temu

0

@Adam Boduch, nie w podkategoriach też nie ma. Poza tym, problem zaobserwowałam też w działach Flame i Społeczność, gdzie nie ma podkategorii.

Pozostało 580 znaków

2014-01-02 13:56
Moderator

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 3 miesiące temu

Lokalizacja: Rzeszów

0

@aurel: było niedawno: http://4programmers.net/Forum/Coyote/226331-ikonka_sub-dzialow_czasem_pokazuje_nowe_posty_gdy_ich_nie_ma

jak już przeczytany wątek przez Ciebie ktoś przeniesie do działu - to i tak się świeci ikonka, mimo, że sam wątek przeczytany. bodajże musisz wejść w ten wątek (przeklikaj wszystkie ostatnie dla pewności), albo odznaczyć jako przeczytane


Zwrócę uwagę, czy ma to związek z przeniesionymi postami, ale z dzisiejszych obserwacji wynika, że to nie to. Dzisiaj wygląda, jakby tak się działo zawsze, gdy pojawi się nowy post... - aurel 2014-01-02 14:03
@aurel: daj znac czy znajdziesz jakas prawidlowosc. Bo sprawdzalem przed momentem i wydaje sie dobrze odznaczac juz przeczytane watki. - Adam Boduch 2014-01-02 16:52
Po dalszych obserwacjach, muszę przyznać rację @dzek69 - prawdopodobnie po prostu akurat do tych działów trafiły przeniesione wątki. Po ręcznym odkliknięciu błąd już się nie powtórzył. - aurel 2014-01-02 16:56

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0