Subforum praca

0

Witam

Nigdy nie pisałem tutaj postów, więc nie wiem czy dobrze trafiłem. Chciałem zgłosić drobną rzecz - mianowicie na subforum praca, na dole pisze że jest ileś tam podstron (20), a są tylko 3.

0

nie wiem czy dobrze trafiłem

Może być, ale następnym razem BugTracker

0

Wlasnie badam sprawe. Generalnie chyba cos skopanego jest z integralnoscia danych... przy przenoszeniu tematow zdaje sie ;/ Zbadam.

0

Brak zależności w MySQL powoduje, że trzeba integralności pilnować z poziomu PHP - niestety.
Funkcja autodel coś nie teges.

0

A ja mam mala propozycje, a mianowicie, zeby przeniesc to forum w bardziej widoczne miejsce, bo wiekszosc tematow pochodzi od osob, ktore nie znaja tego forum za dobrze. 95% postow jest przeniesiona.

0
WIktorDelphi napisał(a)

A ja mam mala propozycje, a mianowicie, zeby przeniesc to forum w bardziej widoczne miejsce, bo wiekszosc tematow pochodzi od osob, ktore nie znaja tego forum za dobrze. 95% postow jest przeniesiona.

To ich osobisty dramat..
Co to za pracodawca, co nie potrafi dobrze czytać? Padaczka nie szef

//hahahahaha, dobre.. ale jakże prawdziwe - M

0

Hmmm bledu nie znalazlem szczerze mowiac. Ale troche pogrzebalem w kodzie i przepisalem te funkcje. Wyslalem do testowania na FTP pod adresem http://coyote.boduch.net

Zobaczymy jak sie sprawuje.

0
lofix napisał(a)

To ich osobisty dramat..
Co to za pracodawca, co nie potrafi dobrze czytać? Padaczka nie szef

//hahahahaha, dobre.. ale jakże prawdziwe - M

Nie zgadzam się z takim podejściem. To, że nie szukają właściwego miejsca to jedno, ale to, że są jednak gośćmi na forum, a nie stałymi bywalcami, stawia ich trochę w uprzywilejowanej sytuacji. To jak z potrzebą rejestrowania się w niektórych forach - po prostu utrudnia życie ludziom, którzy wpadli tylko na chwilę.

Dodatkowo: czyż fakt, że większość postów jest przeniesiona, nie jest dowodem na to, że aktualny system się nie sprawdza?

0

IMHO aktualny system wskazywania subforum jest w ogóle anty user-friendly. Malutką czcionką, chyba nawet mniejszą napisane niż opis danego działu. Owszem, jak już się kliknie główny dział, to się subforum wyróżnia, ale na głównej stronie, to szczerze mówiąc minął z tydzień albo i dwa (nie pamiętam, ale trochę czasu), zanim zwróciłem uwagę na "pracę" albo "perełki". Poza tym off-topic, na większości for jest tworzony na swego rodzaju "śmieci", a jeśli już nie, to na jakieś swobodne pogaduszki.

Praca mi tam "psychicznie", "nastrojowo", że się tak wyrażę nie pasuje :P Pracodawca chyba woli w dziale Java szukać programisty Javy, niż wbijać do działu z luźnymi tematami i rozglądać się, czy tu nie ma czasem jakiegoś poddziału. Nie można tej pracy "na wierzch" wyciągnąć do grupy "Inne" po prostu?

0

Chyba bardziej do Społeczności niż Inne?

Dział Praca znalazł się w takiej formie, bo Adam pisał o rychłym przygotowaniu osobnej części serwisu - dział miał być chwilową namiastką.. jak wiadomo (co zdajemy się potwierdzać) - prowizorka najdłużej się trzyma.

0

ranides - to jeszce nic.. ja wiedzialem po jakich 3 dniach ze istnieja pod-fora, ale nie wiedzialem ze mozna na nie wejsc ze storny glownej.. strasznie mnie wkurzalo i dopiero jakies 1.5 miesiaca temu zauwazylem ze tam na glownej na dole taka mala piardczcionka sa subforma wymienione.. :)

a co do dzialu praca to sie zgodze.. jako podforum offtopic nie pasuje, z lekka wyglada na lekcewazenie praco/zleceniodawcow.. wydaje mi sie ze najlepiej by bylo gdyby uczynic z niego osobne, normalne forum o nazwi np. "praca/zlecenia"

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1