[PM] nie mozna kasowa i wysylac

Odpowiedz Nowy wątek
2007-06-29 11:48

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

0

Czesc,

albo ja jestem lewy albo co ;-P

chcialem skasowac PM jakie mam ... i nie moge [???]
chcialem wyslac do kogos daje wyslij i .... [glowa] nic

ale jak odpowiadam na kogos PM to dziala ... i nie wiem albo ktos specjalnie ale kilka wiadomosci przychodza do mnie na konto po 2x te same


30.03.2011 :) na świat przyszły Ala i Natalka :*

Pozostało 580 znaków

2007-06-29 13:37
Moderator

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

Lokalizacja: Londyn

0

tak, nie można kasować. Dlaczego? AFAIR dlatego, że PM-y są wspólne (ale będzie w nowym Coyocie nowy system PM) dla odbiorcy i nadawcy.


homepage
<font size="1">Jeśli starasz się, by Twój system był idiotoodporny, zawsze znajdzie się idiota, który jest bardziej pomysłowy od Ciebie.</span>

Pozostało 580 znaków

2007-06-29 13:49
Administrator

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 5 minut temu

Lokalizacja: Poznań

0

Po raz 2312: system PMów w Coyote wymaga gruntownej przebudowy, lub wręcz napisania na nowo.
Więc w czym problem? Ano w tym, że potrzeba kogoś, by:
1) przemyśleć dobrze sprawę, by nie było wałków jak teraz
2) napisać to wszystko i przetestować


Pozostało 580 znaków

2007-06-29 14:55
Moderator

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

Lokalizacja: Londyn

0

Marooned: ale Adam w tamtym nowym Coyocie zaprezentował nową wersję PM :)


homepage
<font size="1">Jeśli starasz się, by Twój system był idiotoodporny, zawsze znajdzie się idiota, który jest bardziej pomysłowy od Ciebie.</span>

Pozostało 580 znaków

2007-06-29 16:36

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 9 lat temu

0
Marooned napisał(a)

Po raz 2312: system PMów w Coyote wymaga gruntownej przebudowy, lub wręcz napisania na nowo.
Więc w czym problem? Ano w tym, że potrzeba kogoś, by:
1) przemyśleć dobrze sprawę, by nie było wałków jak teraz
2) napisać to wszystko i przetestować
Kurcze... pare godzin spedziłem z Toba wtedy jak to pisaliśmy... imho tak na prawde PM przestały działac poprawnie wraz z nową wersją kojota...


JKM czy HGW?

Pozostało 580 znaków

2007-06-29 17:17
Administrator

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 1 godzina temu

0

Bedzie naprawione.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0