Witam wszystkich.
Chcialem zalozyc hook'a no i mam napisanego dll'a tlyko problem w tym ze nie dziala, cos jest zle a ja juz szukam szukam i nie moge znalezc co jest nie tak, wiec moze pomozecie mi.

oto dll:

#include <windows.h>

static HHOOK HookHandle;

LRESULT CALLBACK KeybProc(int nCode,WPARAM wParam,LPARAM lParam);

BOOL WINAPI DllMain(HINSTANCE hModule,DWORD reason,LPVOID lpReserved)
{
   static HINSTANCE handDLL=hModule;

   switch(reason)
   {
     case DLL_PROCESS_ATTACH:
          HookHandle = SetWindowsHookEx(WH_KEYBOARD,(HOOKPROC)KeybProc,handDLL,0);
          if(!HookHandle) MessageBox(NULL,"Nie mozna zaladowac pliku hookdll.dll \n",
                                          "Info",MB_OK | MB_ICONERROR);
          else
          MessageBox(NULL,"Ladowanie powiodlo sie","Info",MB_OK);
          break;

     case DLL_PROCESS_DETACH:
          if(!UnhookWindowsHookEx(HookHandle) == 0)
          break;                                  
   }
   return true;  
}

LRESULT CALLBACK KeybProc(int nCode, WPARAM wParam, LPARAM lParam)
{   

   if (nCode < 0)
      return CallNextHookEx(HookHandle, nCode, wParam, lParam);

   if(wParam) MessageBox(NULL,"blabla","Info",MB_OK);

   return CallNextHookEx(HookHandle, nCode, wParam, lParam);
}

tu wycinek glownego programu

LRESULT CALLBACK ProcOkna(HWND uchwyt,UINT komunikat,WPARAM wParam,LPARAM lParam)
{
        switch(komunikat)
        {
               case WM_CREATE:
                    if(handDLL=LoadLibrary((LPCTSTR) "hookdll.dll")) MessageBox(NULL,"asds","sdsa",MB_OK);

                    break;

               case WM_DESTROY:
                    FreeLibrary(handDLL);
                    PostQuitMessage(0);
                    break;
           ///...
       }
}

myslalem z moze cos nie tak LoadLibrary ale MessageBox sie wyswietla wiec jest chyab ok

to moj pierwszy hook wiec pewnie cos nie tak zrobilem, mam nadzieje, ze mi pomozecie

plz pomozcie co jest nie tak z tym kodem, bo niemoge ruszyc z programem dalej [glowa]