Shellexecute przeglądarka

0

czesc mam taki problem
programuje w builder c++, chce z poziomu programu otwierac strony internetowe
uzywam komendy ShellExecute().Niby wszystko OK.
problem jednak powstaje gdy chce przejsc do innej strony,gdy przegladarka jest juz otwarta
czy ktos moglby mi pomoc
dzieki [browar]

0

Możesz troche dokładniej opisać ów "problem" bo z takiego opisu wiemy tylko ze cos jest nie tak ale nie mowisz co takiego sie dzieje nie tak. Np jesli wyskakuje blad to jaki, albo jesli nie dziala przegladarka poprawnie to co sie dzieje etc moze problem nie ejst w metodzie odpalania tylko w przegladarce sproboj mozilli/firefox albo innego softu a nie MS sh!tu :P o nazwie IE

0

chodzi o to ze np jednym przyciskiem z poziomu programu otwieram strone www.wp.pl
i teraz chce drugim przyciskiem otworzyc inna strone np interia.pl
w tym samym oknie co bylo wp.pl shellexecute nie daje rady po przycisnieciu 2 przycisku pokazuje mi sie przegladarka z wp.pl ale strona nie zmienia sie na interia.pl

0

no ja właśnie mam ten sam problem - pomożecie??

0

I jezcze jedno pytanie : dlaczego niektóre strony nie chcą się zapisywać za pomocą tej funkci np: pl.wikipedia.org...??

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0