Szukam kursu Borland C++ Builder 6

0

Witam.

Czy ktos z Was moglby mi polecic dobry i darmowy kurs (link do strony) Borland C++ Builder 6 ? Szczególnie chodzi mi o bazy danych i grafike.
Wiem, ze mozna skorzystac z wyszukiwarki, ale najpierw chce zapytac na tym forum. Na pewno wielu z Was korzystalo z takich kursów.

Dzieki

0

http://www.google.pl/search?h[...];btnG=Szukaj+z+Google&lr=

nie wspominajac o tym ze na glownej stronie 4p jest taki link jak "kursy"
ale kto by sie nim przejmowal no nie?

0

Wiedziałem, że ktoś napisze mi o kursach z tej strony. :[
Szukałem już przd napisaniem tego tematu, ale nic nie znalazlem (Borland C++ Builder 6).

Prosze, nie piszcie Waszych filozoficznych przemyslen.
Wystarczy link.

Pozdrawiam.

0

bardzo prosze
http://cyfbar.republika.pl/api.html
http://www.fbsoft.piwko.pl/
A z książek to kup sobie Symfonia C++ Jerzy Grębosz, bardzo dobra książka naprawde polecam, fajnie się czyta i <ort>w ogóle.</ort>

<url>www.lideria.pl</url&gt;
0

Czy jescze ktos moze mi polecic jakies ciekawe strony z kursem Borland C++ Builder 6?

0

a do zwykłego c++ nie wystarczy ??
przecież to vcl jest tak łatwe :D
taka jest prawda, że książki są w sprawach naukowych najlepsze :P

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0