JavaScript - PHP3

0

Gdzieś mi się obiło o uszy, chyba w jakiejś książce słyszałem o możliwości wyciągania adresu e-mail od osoby odwiedzającej strony, czy ktoś wie jak to się robi lub cosik innego na ten temat ?--Pozdrawiam,
Dariusz Szyłko

0

zapomnialem, jezeli ktos wie jak to zrobic w php3 to bede jeszcze bardziej szczesliwy :-) --Pozdrawiam,
Dariusz Szyłko

0

Z miejsca Ci moge powiedzieć, że się nie da, co najwyżej (ale i tak w to wątpie) jeżeli ktoś korzysta z outlooka (po outlooku można się wszystkiego spodziewać).

0

raczej przez IE , może ActiveX

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0