Czego uzywacie do C++

2003-09-01 07:13

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 14 lat temu

0

jakich programow uzywacie do psiania kodu a potem jakich do kompilacji


Pozdrawiam

Exar Kun

Pozostało 580 znaków

2003-09-01 10:32

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 6 dni temu

0

Ja na windzie Dev-C++ jako edytor do wszytskiego, kompiluje pod winde w mingw a pod dosa w djgpp. A na linuxie KWrite i gcc.


Pozostało 580 znaków

2003-09-01 14:22

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 14 lat temu

0

Pod Winda nie ma nic lepszego od Visual C++ !!! [diabel]
Idealne srodowisko pracy :-)


Pozostało 580 znaków

2003-09-01 15:49

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 14 lat temu

0

The Best Ever C++ Builider 5 !! wszystko w jednym :]


"Gdyby programowanie bylo proste bym tu nie zgladal :P

Pozostało 580 znaków

2003-09-04 23:55

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

bardzo dobry jest BCB (Borland C++ Builder) ale tworzy okropnie duzy kod dlatego wole VC++ lub Dev-C++ choć trzeba się trochę więcej upisać (ale w VC++ niezawsze)

Pozostało 580 znaków

2003-09-05 16:42

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 10 lat temu

0

ja lubie BCB 6 :] i mysle że jest najlepszy


Pozostało 580 znaków

2003-09-05 20:20

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 6 dni temu

0

GCC RULEZZZZ - chodzi na kazdej platformie a nawet na sprzecie ktory nie jest PC - procesory AVR, Motorola itp :P


Pozostało 580 znaków

2003-09-11 15:51

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 16 lat temu

0

Na poczatek najlepszy jest BCB, a potem dobrze sie przesiasc na VC++.


Im program d

Pozostało 580 znaków

2003-09-13 02:20

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 15 lat temu

0

VC++ 6.0 ma najlepszy debuger (i tu chyba nikt mu nie podskoczy)
(no moze za wyjatkiem VC++.NET ale tam mi sie nie podoba pare rzeczy (jest bardzo wolny i ma klopoty z Visual Assistem))
a co do edytora to polecam zainstalowac sobie nakladke nazywa sie ona VisualAssist i daje wiele radochy przy pisaniu programow ( powoduje ze najczesciej uzywanym przyciskiem jest TAB :) )

a wiec podsumowujac
VC++ 6.0 + VisualAssist i nie ma mocnych


Ale widzia

Pozostało 580 znaków

2003-09-14 10:47

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 14 lat temu

0

ok thx


Pozdrawiam

Exar Kun

Pozostało 580 znaków

2003-09-14 13:51

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 14 lat temu

0

podsumowujac wez cos z builidera :D bo on roX

BTW: ostatnio usuneli mi konto na innym forum za spam a was prosze nie robcie mi tego nigdy bo mi sie nie chce zakladac:D


"Gdyby programowanie bylo proste bym tu nie zgladal :P

Pozostało 580 znaków

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0