Kurs...

0

Zna może ktoś miejsce gdzie znalazłbym jakiś zaawansowany kurs do Visual C++6 ?/

0

Poszukaj "Visual C++" na kaziie, jest taka fajna tam książka a poza tym to www.google.co.uk jest twojim sprzymirzecem w programowaniu!

0

Jest w sieci dosyc fajny kurs bu Slash, niestety nie pamieatam adresu
poszukaj w onecie "kurs c++ by slash", czy cus takiego. niestety jest on
only o MFC :(

0

SUPER jest ten kurs by slash i ja znam adresik, ale nie powiem. hahaha :) no dobra nie bede taki :) www.programowanie.of.pl -> dzial kursy -> kurs nosi nazwę vckurs :P

0

Na www.google.de Tez jest kurs. [cya] [hurra] [hurra] [hurra]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0