Bardzo potrzebuję....

0

Wiem ze takie tematy sie juz pojawily nie raz ale szkoda czasu szukac w 32 stronach po "nascie" tematow na kazdej !!
Chodzi mni o to aby po kliknieciu na ikonke pliku jego zawartosc otwierala sie w moim programie ale tak aby zawartosc pliku sie zaladowala w nim :D. Nie potrafie tego zrobic !! prosze o pomoc najlepiej jakis gotowy skrypt bo ja za wiele nie potrafie !!

aaaa zapomnialem dodac ze chodzi mi o C++ Builider 5 :D zapomnialem...

Stosuj się do tego, o czym napisał Gaborek - moderator

0

jest na tej stronie takie coś jak wyszukiwanie!!(więc nie musisz przeglądać wszystkich stron)
jest też takie coś jak edycja postów(taka inkonka przy twoim poście)więc możesz edytować swoje posty! niedobrym zwyczajem jest aby bezpośrednio koło siebie dwa posty leżały!!
zmień ten temat bo nic on nie mówi przeglądającemu użytkownikowi
I w tedy wszystko będzie OK [hurra]

Zajrzyj do FAQ

  • jeśli dobrze się orientuję w tym o co tobie chodzi to należy zrobić pewną zmianę w rejestrze ale nie pamiętam klucza. Odp. na pewno znajdziesz w FAQ bo rzeczywiście takie pytania już były!!
0

Sprawdź w FAQ do Delphi, potem sobie przetłumacz do BCB.

0

uff.. jeszcze raz poszukam ale... jakbyscie mogli.. BARDZO POTRZEBUJE.

Chodzi mi o skrypt !! Np. robie program i on tworzy nowe pliki o rozszerzeniu *.bbb i teraz chcialbym aby te pliki po dwukrotnym klknieciu na nie otwieraly sie w moim programie ICH ZAWARTOSC bo dotychczas one otwieraja moj program i nic wiecej a ja chcialbym aby ich zawartosc otorzyla sie w moim porgramie !! B.prosze ten skrypt jest mi b. potrzebny :D do porgramu !!

0

ParamCount + ParamStr + F1

0

b. dziekuje !!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0