WebBrowser

0
0

Zamiast pisac tu takie posty wcisnij chlopie F1 i poczytaj o WebBrowser
masz tez duuuzo przykladow w helpei...

0

Lepiej poszukaj w artach o Delphi (translacja na BCB to banał).

0

Lepiej poszukaj w artach o Delphi (translacja na BCB to banał).

Vogel !! czy wy wszyscy z góry zakładacie , że my programujący w C++ znamy Delphi ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ja programuje od niecałego roku i pierwszy program napisałem właśnie w C . NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA O DELPHI . Ludzi takich jak ja może być troche , więc prosze nie zakładaj taikich rzeczy , że przepisanie kodu z delphi na c jest banalne , tylko powiedz jak to zrobić w C . Bo jest coraz więcej takich odpowiedzi typu : zajrzyć jak to sie robi w Delphi , itp

0

Vogel !! czy wy wszyscy z góry zakładacie , że my programujący w C++ znamy Delphi ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ja programuje od niecałego roku i pierwszy program napisałem właśnie w C . NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA O DELPHI . Ludzi takich jak ja może być troche , więc prosze nie zakładaj taikich rzeczy , że przepisanie kodu z delphi na c jest banalne , tylko powiedz jak to zrobić w C . Bo jest coraz więcej takich odpowiedzi typu : zajrzyć jak to sie robi w Delphi , itp

To jest banalne. Ja nie znając C przepisywałem programy do Delphi to w drugą stronę powinno iść równie łatwo (jeżeli nie bardziej).
A szczególnie łatwo idzie, jeżeli piszesz w BCB. Tam to prawie że można sobie napisać program konwertujący. Poza tym, nie musi wiedzieć co każda instrukcja robi. Jeżeli to art to bez problemu zrozumie ideę (nie znam Fortranu, ale jak widzę kod i opis do tego, nie jest problemem przepisanie tego w wybranym przeze mnie języku, o ile oczywiście nie wykorzystuje jakiś specyficznych konstrukcji).

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0