Siema potrzebuj prosty program w c++ w visual studio ktoś potrafi ?

Odpowiedz Nowy wątek
2016-02-03 09:36
0

Napisz program, który zapisuje do tablicy 10 elementowej liczby rzeczywiste
dodatnie, w momencie, gdy podana przez użytkownika liczba jest ujemna program
wyświetla informację o błędnej liczbie i prosi o podanie innej liczby.
Po zakończeniu wprowadzania program powinien wywołać funkcję, która znajdzie
średnią wartość tablicy i policzy ile elementów tablicy jest większych od średniej.
Po zakończeniu działania funkcji w programie głównym mają zostać zapisane w
zmiennych wartość średnia oraz ilość liczb większych od średniej.

Pozostało 580 znaków

2016-02-03 09:41
4

ja bede potrafil za 150 zl

Pozostało 580 znaków

2016-02-03 09:42
kq
5

Oczekujesz pomocy czy rozwiązania za Ciebie?

  1. Jeśli pomocy: pokaż kod, staraj się zastosować do Dlaczego nikt nie odpowiada w moim wątku?
  2. Jeśli wykonania za Ciebie: Ogłoszenia drobne (jestem w stanie wykonać zadanie za zaledwie 250zł)

Pozostało 580 znaków

2016-02-03 09:44
0

potrzebuje na za poł godziny

Pozostało 580 znaków

2016-02-03 09:44
kq
10

No to lepiej przygotuj przelew ekspresowy.


Pozostało 580 znaków

2016-02-03 09:45
0

takie łatwe za dziękuje nikt nie pomoże

dobra, zastanowie sie - kq 2016-02-03 09:47

Pozostało 580 znaków

2016-02-03 09:46
4

to skoro latwe to napisz. A jak za pol godziny to cena wzrasta do 250... bo musialbym miec wymowke czemu nie pracuje

Pozostało 580 znaków

2016-02-03 09:47
8
Aamericano napisał(a):

takie łatwe za dziękuje nikt nie pomoże
Takie łatwe a sam nie potrafisz?
Nie chciało ci się uczyć?
Najdroższą rzeczą na świecie jest głupota, za nią płaci się wielokrotnie przez całe życie, zastanów się czy cię na nią stać.
Jeżeli tak to nie ma problemu, jedynie musisz nauczyć się robienia ekspresowych przelewów.


Wykonuję programy na zamówienie, pisać na Priv.
Asm/C/C++/Pascal/Delphi/Java/C#/PHP/JS oraz inne języki.

Pozostało 580 znaków

2016-02-03 09:49
0

aaa

@Aamericano dobre. zdaj później relacje czy zaliczone - karolinaa 2016-02-03 11:14

Pozostało 580 znaków

2016-02-03 09:53
kq
0

Do której dokładnie masz czas i jaki kompilator?


Pozostało 580 znaków

2016-02-03 09:54
0

pomóżcie

@_13th_Dragon Oj może jednak ten autoban to nie taki głupi pomysł O.o - EroSanin 2016-02-03 10:00

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0