linkowanie bibliotek do programu

Odpowiedz Nowy wątek
2014-03-16 15:15
0

Mam taki problem ^ i coś tam znalazłem(linkowanie do programu żeby był sam .exe) ale nie wiem z kąd brać nazwy tych bibliotek?
Poza tym nadal nie rozumiem do końca jak to zrobić(te dobre strony są po angielsku a to nie jest moja mocna strona)...
używam codeblocksa


Programuje i programuje ,przychodzi człowiek "o niższej inteligencji" i rok pracy zmarnowany
edytowany 1x, ostatnio: Niikelion, 2014-03-16 15:25
windows czy linux? - Azarien 2014-03-16 15:50

Pozostało 580 znaków

2014-03-16 15:43
0

Nie do końca Cię zrozumiałem, ale czy chodzi Ci o pliki obiektowe? (a.out to domyślna nazwa pliku przy kompilowaniu za pomocą gcc)

alld.dll cos takiego zeby był sam exe a nie z tym - Niikelion 2014-03-16 16:04
a w czym Ci przeszkadza ten plik? - Proxima 2014-03-16 16:51
... po to żeby go nie było i komisja się nie czepiala - Niikelion 2014-03-16 21:20

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0