Biblioteki w C++ i Allegro

Odpowiedz Nowy wątek
2002-02-18 22:44
DarekMr
0

Gdzie mogę znaleźć (net, czasopisma, książki, itp) opis bibliotek standardowych do C++ i biblioteki Allegro?
Najlepiej po polsku :)

Pozostało 580 znaków

2002-02-19 16:37
wojtas
0

DarekMr [mailto:[email protected]] w dniu 18.2.2002 22:44 napisal:
Gdzie mogę znaleźć (net, czasopisma, książki, itp) opis bibliotek standardowych do C++ i biblioteki Allegro?
&gtNajlepiej po polsku :)
&gt
ALLEGRO : LINUX+ 12/2001 (zamowisz na www.linux.com.pl) - po polsku i przyklady
STL : SOFTWARE 2.0 8/2001 (chyba www.software.com.pl) a poza tym kazda ksiazka
o c++ (czytaj przyzwoita)

A poza tym to chyba nie powinienem reklamowac cudzych pisma ale to chyba
najlepsze czasopisma dla informatykow na polskim (czytaj lichym) rynku - sa to
pisma naprawde z klasa chociaz nie sa tanie (ale warto) !

3maj sie--Lets make linux better :-)

Pozostało 580 znaków

2002-02-20 17:01
jtas
0

DarekMr [mailto:[email protected]] w dniu 18.2.2002 22:44 napisal:
Gdzie mogę znaleźć (net, czasopisma, książki, itp) opis bibliotek standardowych do C++ i biblioteki Allegro?
&gtNajlepiej po polsku :)
&gt
strona domowa allegro www.tabula.deamon.co.uk/allegro
przewodnik programowania www.canvaslink.com/gfoot/vivace
serwis poswiecony grom www.allegro.cc

no oczywiscie nic w jezyku Slowackiego i Mickiewicza :-)--Lets make linux better :-)

Pozostało 580 znaków

2002-02-20 17:04
wojtas
0

wojtas [mailto:[email protected]] w dniu 20.2.2002 17:1 napisal:
DarekMr [mailto:[email protected]] w dniu 18.2.2002 22:44 napisal:
&gtGdzie mogę znaleźć (net, czasopisma, książki, itp) opis bibliotek standardowych do C++ i biblioteki Allegro?
&gt&gtNajlepiej po polsku :)
&gt&gt
&gtstrona domowa allegro www.tabula.deamon.co.uk/allegro
&gtprzewodnik programowania www.canvaslink.com/gfoot/vivace
&gtserwis poswiecony grom www.allegro.cc
&gt
&gtno oczywiscie nic w jezyku Slowackiego i Mickiewicza :-)
&gt
&gt--
&gtLets make linux better :-)

sorry powinno byc www.talula.demon.co.uk/allegro--Lets make linux better :-)

Pozostało 580 znaków

2011-07-31 23:36
0

Za to, że nie przeniesiony do archiwum ;] I dlaczego inne posty z tych lat nie są w archiwach??


<error>There was an error during loading user signature. Please try to reboot the Universe and check again.</error>
edytowany 1x, ostatnio: xeo545x39, 2011-07-31 23:40

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0