Jak zlokalizować wycieki pamięci

Odpowiedz Nowy wątek
2011-08-03 12:57
Człowiek Wyciek
0

Witam
Czy istnieje jakiś prosty programik/profiler/narzedzie, ktore pomoze w prosty sposob zlokalizowac czy w programie który piszę (C++) występują jakieś wycieki?
Czy np po wyjściu z programu wiszą w pamięci jakieś nieposprzątane obiekty?

Pozostało 580 znaków

2011-08-03 13:18
0

valgrind

Pozostało 580 znaków

2011-08-03 13:50
0

DUMA działa inaczej i jest też pod windows-a.


Jeśli chcesz pomocy, NIE pisz na priva, ale zadaj dobre pytanie na forum.
edytowany 2x, ostatnio: MarekR22, 2011-08-03 13:57

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0