POLSKIE ZNAKI W C++

Odpowiedz Nowy wątek
2002-03-24 21:03
END
0

WIe ktos moze czy w na przyklad w DJGPP mozna w dosie jakos wykombinowac polskie znaki?
znaczy zeby byly potem w programie, bez potrzeby instalowania przed uruchomieniem go zadnych tam innych rzeczy?

Pozostało 580 znaków

2005-09-24 16:47
0

napisac programik ktory bedzie drukowal tablice znakow z numerkami i sobie spisac.. ;-)


Pozostało 580 znaków

2005-09-24 17:02
0

http://4programmers.net/Forum/223264?h=polskie%20znaki#223264

Bylo juz na forum pare razy, tylko najpierw szukac trzeba !


Pozdrawia DzieX

int getRandomNumber() { return 4; }

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0