klasy w pliku nagłówkowym

Odpowiedz Nowy wątek
Michał111
2010-10-07 18:45
Michał111
0

Witam.
Mam problem:
Otóż gdy w pliku nagłówkowym zadeklarowałem klasę, to przy kompilacji VS8 wywala mi błąd odnośnie destruktorów i konstruktorów. Może ktoś się z tym kiedyś spotkał i potrafi mi pomóc?
Dzięki!

Pozostało 580 znaków

2010-10-07 18:48

Rejestracja: 12 lat temu

Ostatnio: 7 lat temu

0

Zadeklarowałeś czy zdefiniowałeś? Metody zdefiniowałeś w ciele klasy czy poza nim? Jeśli poza, to w źródle czy w nagłówku? Jaki błąd? Jaki kod?

KONKRETY!

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0